Home Verhuurd Huis 3740 Bilzen
Kogelstraat 9
Kaart

Kogelstraat 9

3740 Bilzen Huis Verhuurd
183.14 m² wonen
212 m² perceel
3 slaapkamers
€1.075

De wachtlijst is momenteel helaas volzet. Bij interesse in dit prachtige halfopen moderne huis, gelegen aan de Kogelstraat 9, vragen we u vriendelijk om een e-mail te sturen naar info@immofransgoffin.be en het adres van deze woning te vermelden.

Deze opvallende eigentijdse halfopen woning, met een bewoonbare oppervlakte van 188 m², bevindt zich op een zuidwest gericht perceel van 2a 12ca. De locatie combineert het beste van twee werelden; de rust van de omgeving en de nabijheid van het centrum van Bilzen, op slechts drie kilometer afstand. Alle voorzieningen zijn binnen handbereik, zoals de oprit E313, winkels, scholen, horeca, en het prachtige domein van Alden Biesen.

Het pand, dat in 2016 werd gebouwd, blinkt uit in energie-efficiëntie, comfort en kwaliteit van wonen. Het huis verkeert in uitstekende staat en nodigt toekomstige huurders uit om er hun nieuwe thuis van te maken. Met unieke kenmerken zoals de stijlvolle houten ramen, de doordachte indeling, ruime leefruimtes en een prachtig terras en tuin, onderscheidt deze woning zich van andere huurpanden.

Binnenin tref je een inkomhal met vestiaireruimte, een inpandige garage met ruime kelder en een bijkeuken met wasruimte. De ruime open keuken met eiland en eetplaats biedt een prachtig zicht op en toegang tot het terras en de tuin. De hal op de bovenverdieping leidt naar een schitterende doorzonwoonkamer, eveneens met uitzicht op de tuin, alsook een badkamer en drie slaapkamers.

Buiten kan je genieten van het overdekte terras en de zuidwestelijk georiënteerde tuin, ideaal om te ontspannen in de avondzon. Er is ook een tuinhuis aanwezig en een afsluitbare poort aan de achterzijde van de woning, wat handig is voor het verplaatsen van tuinafval of fietsen zonder door het huis te moeten gaan.

Er is voldoende gratis parkeerruimte voor een tweede auto voor het huis. Het energieprestatiecertificaat bedraagt 113,67 kWh/m² pj, wat overeenkomt met label B. Beschikbaar vanaf 1 mei 2024.

Deze woning heeft alles te bieden voor wie op zoek is naar een modern, energiezuinig huis met tuin, gelegen op een rustige landelijke plek, maar toch centraal nabij alle faciliteiten die de levendige stad Bilzen te bieden heeft.

* * *

Kogelstraat 9 - 3740 Bilzen - WACHTLIJST VOLZET - BIJ INTERESSE AUB REAGEREN VIA E-MAIL = info@immofransgoffin.be => met opgave van het adres van het betreffende pand.
Deze knappe hedendaagse halfopen bebouwing met een bewoonbare oppervlakte van 188 m² is gelegen langs de Kogelstraat ter hoogte van nummer 9, op een zuidwest gericht perceel van 2a 12ca. Hier is het enerzijds rustig om wonen, maar tegelijkertijd treft men het centrum van Bilzen al op een drietal kilometer. Alles wat men nodig heeft ligt hier vlakbij zoals de oprit E313, winkels, scholen, restaurantjes, het domein van Alden Biesen, waar het heerlijk is om te wandelen, ..

De woning is gebouwd in 2016 met de nodige aandacht voor energiezuinigheid, comfort en woonkwaliteit. De staat van deze instapklare woning is zeer netjes, zodat de huurder hier snel zich thuis zal kunnen voelen.
De gebruikte materialen zoals onder meer de mooie houten ramen - en de aantrekkelijke indeling met mooie doorzonwoonkamer en fijn terras met tuin onderscheiden dit aanbod van ander op de huurmarkt.

INDELING:

inkom met ruimte voor vestiaire en toegang tot de inpandige garage met ruime en handige kelder, hall met gastentoilet en berging met voorzieningen voor wasplaats, ruime leefkeuken ingericht met eiland en aangename eetplaats met zicht op en toegang tot het terras en tuin, op de hogere verdieping komt men via de hall in de bijzonder mooie doorzon - zitruimte, ook met zicht op de tuin. Verder leidt de nachthal naar de badkamer en drie slaapkamers.

Buiten: aangenaam overdekt terras met zuidwest gerichte tuin waar men in alle rust en privacy zal kunnen genieten van de avondzon. Verder in de tuin is er nog een tuinberging, met daarachter een af te sluiten poortje, zodat het perceel ook achteraan toegankelijk is, en men niet met tuinafval, fietsen,.. door de woning dient te lopen.

Voldoende gratis parkeermogelijkheden voor het gebouw voor een tweede wagen.

EPC: 113,67 kWh/m² pj - label B.
Beschikbaar vanaf 1.05.2024

Deze mooie woning kan zeker interessant aanbod zijn voor wie op zoek is naar een aantrekkelijke hedendaagse
en energiezuinige woning met tuin, op een rustige landelijke doch centrale ligging, met alle faciliteiten die een bruisende stad als Bilzen te bieden heeft binnen handbereik.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 1.075
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2016
Grond oppervlakte
212 m2
Bewoonbare oppervlakte
183.14 m2
Referentie
3CU9CM05VKJ8
Makelaar Code
Kogelstraat9
EPC Certificaat
73006-G-2013/13017/EP02357/W004/D01/SD001
Prijs Geschiedenis
11 Apr 2024
€1.075 / Immokantoor Goffin
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com