immo Kaart

Leten 17, 3740 Bilzen

Huis Te Huur in Bilzen
293 m² wonen
817 m² perceel
5 slaapkamers

Leten 17 - 3740 Bilzen - BIJ INTERESSE AUB REAGEREN VIA E-MAIL = info@immofransgoffin.be => met opgave van het adres van het betreffende pand.

Wegens terugkeer van de eigenaar naar deze woonst vanaf 1.07.2025 is deze woning enkel maar te huur voor een periode van korte duur, van maximaal 12 maanden.
Mogelijk kan dit een mooie oplossing zijn voor mensen die tijdelijk huisvesting nodig hebben in degelijke ruime woning, bijvoorbeeld in afwachting van oplevering van een verbouwing, nieuwbouw,.. tijdelijke werkgelegenheid in de buurt,..

Deze netjes verzorgde vrijstaande woning met een bruikbare vloeroppervlakte van 293 m² is gelegen langs Leten ter hoogte van nummer 17, in een zeer rustige en groene omgeving, maar toch op enkele minuutjes van het centrum van Bilzen. Het perceel meet een oppervlakte van 8a 17ca, met een breedte aan de straatkant van 23.50 m, en een diepte van 32.90m.
Gunstige ligging in mooie en zeer rustige groene omgeving, met als bestemming agrarische gebieden, maar toch op enkele minuutjes van het centrum van Bilzen, de ring en autosnelweg. In deze omgeving vindt men tal van mooie wandel- en fietsroutes met vlakbij de Katteberg, Alden Biesen,..

De woning is ingedeeld als volgt:
inkomhal met vernieuwde vloeren en gastentoilet, en de trap naar de verdieping. Ruime woonkamer met een aangename lichtinval dankzij de gunstige oriëntatie en de grote ramen, die ook toegang geven tot het westelijk-gericht terras met zonneluifel - waar het heerlijk is om te genieten van de namiddag- en avondzon, in alle rust in deze mooie landelijke omgeving.
De woonkamer is ingericht met een zitplaats, een bureeltje, en een eetruimte, met middenin een schouw met gezellige inbouwhaard. De keuken is ingericht met ontbijthoek met zicht op de tuin. In 2010 is deze keuken nog netjes opgefrist en gerenoveerd in 2010, en voorzien van nieuw composieten werkblad, oven, vaatwasser, kookplaat en frigo. Langs de keuken is er een handige berging met spoelbak en inbouwkasten, en voorzieningen voor wasplaats.
Verder op deze gelijkvloerse verdieping komt men via de nachthal in de drie slaapkamers en de vernieuwde badkamer met inloopdouche.
Op de bovenverdieping vindt men nog twee zeer ruime slaapkamers.
Op gelijk niveau met de weg komt men via de inrit in de dubbele garage en de ruime kelder ingedeeld in verschillende ruimten, waaronder ook de werkplaats met handige inbouwkasten.
In 2011 werden de zonnepanelen geplaatst met een gemiddelde stroomproductie van 3.500 kWh per jaar, welke stroom inbegrepen is in de prijs, te gebruiken door de huurder. De centrale verwarming op aardgas met bijhorende aansluitingen is geïnstalleerd in 2014.

EPC: 298 kwh/m² pj - label C.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.295
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1980
Grond oppervlakte
817 m2
Bewoonbare oppervlakte
293 m2
Referentie
OUDF-2WZSM8S
Makelaar Code
Leten
EPC Certificaat
20180705-0002072486-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Agrarisch gebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
02 May 2024
€1.295 / Immokantoor Goffin
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com