Home Te Huur Huis 2880 Bornem
JAN HAMMENECKERSTRAAT 16
Kaart

JAN HAMMENECKERSTRAAT 16

2880 Bornem Huis Te Huur
150 m² wonen
3 slaapkamers

Ontdek deze charmante woning in het serene en pittoreske Mariekerke! De woning biedt een royale woonkamer die naadloos verbonden is met een open keuken, ideaal voor gezellige etentjes en relaxte avonden. Vanuit deze ruimtes kunt u genieten van een prachtig uitzicht op de tuin. Een aparte wasruimte zorgt voor extra comfort.

De eerste verdieping herbergt drie ruime slaapkamers, terwijl de badkamer een ontspannend ligbad heeft. Bovendien biedt een extra zolderkamer voldoende opbergruimte voor al uw bezittingen.

Deze schitterende woning zal beschikbaar zijn vanaf 1 juni 2024. Laat deze kans om te genieten van de rust en kalmte van Mariekerke niet aan u voorbijgaan. Neem contact met ons op voor een bezichtiging!

* * *

JAN HAMMENECKERSTRAAT 16 - 2880 Bornem - Welkom in het rustige en idyllische Mariekerke! Deze woning beschikt over een ruime woonkamer met een open keuken. Perfect voor gezellige diners en ontspannen avonden. Geniet van het uitzicht op de tuin terwijl u kookt of ontspant in de woonkamer. Een aparte wasberging zorgt voor extra gemak.
Op de eerste verdieping vindt u drie ruime slaapkamers. De badkamer is uitgerust met een ontspannend ligbad. Daarnaast biedt de zolderkamer voldoende bergruimte voor al uw spullen.
Deze prachtige woning wordt vrij vanaf 1 juni 2024. Mis deze kans niet om te genieten van het rustige leven in Mariekerke. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 975
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2006
Bewoonbare oppervlakte
150 m2
Referentie
66E0SA87G9QC
Makelaar Code
huis-te-huur-bornem-instapklar
EPC Waarde
155 kWh/m² kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
202306140002916595RES1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
18 Mar 2024
€975 / M3 Makelaars
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com