Home Verhuurd Huis 9660 Brakel
Vierschaar 27
Kaart

Vierschaar 27

9660 Brakel Huis Verhuurd
1565 m² wonen
3115 m² perceel
3 slaapkamers
€1.050

Op zoek naar een ruime en energiezuinige huurwoning, gelegen in de rustige omgeving van Brakel? Kijk dan zeker naar deze woning die nu beschikbaar is. Met zijn vlotte verbinding naar het centrum van Brakel, evenals Oudenaarde en Zottegem, biedt deze woning zowel rust als gemak.

De moderne structuur van de woning en de kwaliteitsvolle afwerking met duurzame materialen zorgen voor een hoogwaardig wooncomfort. Heldere, open ruimtes en energie-efficiëntie zijn slechts twee van de vele voordelen die deze woning te bieden heeft.

Bij binnenkomst vindt u een hal, een toilet, een ruime en lichte woonkamer met een ingerichte keuken en een inpandige garage. Er zijn ook nog een nachthal, ingerichte badkamer, drie volwaardige slaapkamers, een ruime bergzolder en een tuin met terras beschikbaar.

Houd er rekening mee dat deze woning geschikt is voor maximaal 3 tot 4 personen. Op basis van financieel comfort wordt het volgende gehanteerd: uw inkomen dient minimaal driemaal de huurprijs te zijn (€ 1050* 3 = € 3150).

Het adres van de woning is Vierschaar 27 - 9660 Brakel. Huurprijs bedraagt € 1050 per maand en het energieprestatiecertificaat (EPC) heeft een waarde van 138 kWh/m² met een unieke code UC: 1961707.

Deze topwoning is onmiddellijk beschikbaar en zeker een bezoekje waard.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Vierschaar 27 - 9660 Brakel - Te huur ruime, energiezuinige woning op uiterst rustige ligging te BrakelDeze TOPPER is gelegen op een uiterst rustige ligging in Brakel. Het is gelegen in rustige wijk, doch met VLOTTE VERBINDING naar CENTRUM Brakel, Oudenaarde, Zottegem. De woning heeft een MODERN karakter en is DUURZAAM AFGEWERKT met KWALITEITSVOLLE materialen. De combinatie van duurzame materialen en de prachtige open, lichtrijke ruimtes en zijn ENERGIEZUINIG KARAKTER zorgt voor een OPTIMAAL WOONCOMFORT.Indeling: inkomhall, toilet, RUIME en LICHTRIJKE WOONKAMER met INGERICHTE KEUKEN, INPANDIGE GARAGE, nachthall, ingerichte badkamer, 3 VOLWAARDIGE SLAAPKAMERS, ruime bergzolder en tuin met terras.Opmerking: De woning is geschikt voor maximum 3 à 4 personen! Omdat je financieel comfortabel zou kunnen huren wordt de volgende basisregel gehanteerd: € 1050* 3 = € 3150Adres: Vierschaar 27 - 9660 BrakelOnmiddellijk beschikbaar! Huurprijs: € 1050/mndEPC: 138 kWh/m² UC: 1961707Zeker een bezoekje waard!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.050
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2003
Grond oppervlakte
3115 m2
Bewoonbare oppervlakte
1565 m2
Referentie
MSJZQHC9UYA6
Makelaar Code
9660, Vierschaar 27
EPC Waarde
138 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
22 Mar 2024
€1.050 / Immo Nobels
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com