Home Te Huur Huis 2930 Brasschaat
Adres op aanvraag
Kaart

Adres op aanvraag

2930 Brasschaat Huis Te Huur
262 m² wonen
4 slaapkamers

Ontdek deze prachtige halfopen woning, gelegen op een rustige, centrale locatie dichtbij het levendige centrum van Brasschaat. Op het gelijkvloers treft u een uitnodigende inkomhal met gastentoilet, een gezellige woonkamer en een ruime eetkamer die naadloos overgaat in een open, volledig ingerichte keuken. Daarnaast is er een handige berging met aansluiting voor wasapparatuur.

De eerste verdieping biedt een overloop met apart toilet, een hoofdslaapkamer met aangrenzende dressing, twee extra slaapkamers en een badkamer met ligbad en dubbele wastafel. Daarnaast is er nog een douchekamer met wastafel en douche.

De tweede verdieping kan dienen als polyvalente ruimte of als vierde slaapkamer. Hier vindt u ook een ruime berging met CV-installatie.

Buiten beschikt de woning over een aparte garage voor één wagen en een sfeervolle tuin met terras. De woning is voorzien van een CV op gas en heeft een EPC-waarde van 231 kWh/m² - UC 1391834. Beschikbaarheid: 1 juli 2024.

* * *

Adres op aanvraag - 2930 Brasschaat - Mooie half open woning, op een rustige centrale ligging. Nabij het centrum van Brasschaat. 
Indeling:
Gelijkvloers: Inkomhal op tegels met gastentoilet, woonkamer op tegels, eetkamer/family room met open ingerichte keuken en een berging met aansluiting voor wasapparatuur. 
1ste Verdieping: Overloop met apart toilet, hoofdslaapkamer op laminaat met aanpalende dressing, nog 2 slaapkamers op laminaat, badkamer met ligbad en dubbele lavabo en een douchekamer met lavabo en douche.
2de Verdieping: Polyvalente ruimte of 4de slaapkamer op laminaat en een ruime berging met CV.
Aparte garage. 
Bijzonderheden:
- Garage voor 1 wagen.
- CV op gas. 
- Tuin met terras.
- EPC: 231 kWh/m² - UC 1391834.
- Beschikbaar: 1 juli 2024

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 2.250
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
262 m2
Referentie
GPD45L2ORML5
Makelaar Code
5929177
Prijs Geschiedenis
08 Apr 2024
€2.250 / Metropool Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com