Home Te Huur Huis 2960 Brecht
Eyndovensteenweg 61
Kaart

Eyndovensteenweg 61

2960 Brecht Huis Te Huur
540 m² perceel
2 slaapkamers

Deze charmante vrijstaande woning bevindt zich in het hart van Brecht, op een perceel van 540m². De locatie is ideaal met winkels, scholen en openbaar vervoer op loopafstand. De E19 Antwerpen-Breda en het treinstation 'Noorderkempen' zijn ook gemakkelijk bereikbaar.

Bij binnenkomst in de woning wordt u verwelkomd door een inkomhal die leidt naar de gezellige leefruimte en de keuken. De keuken is uitgerust met een keramische kookplaat, dampkap, spoeltafel en koelkast. Grenzend aan de keuken vindt u een achterinkom met een apart toilet en toegang tot de badkamer. Deze is voorzien van een wastafel, douche en aansluitingen voor een wasmachine en droogkast. Vanuit de keuken kunt u ook de kelder bereiken.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers van elk 16m² en een berging met een nieuwe cv-installatie op gas (Vaillant-condensatiemodel-bwj. 2023). Er is ook een toegangsluik naar de zolder die extra opbergruimte biedt. De woning is uitgerust met aluminium buitenschrijnwerk met HR-glas (2000) en rolluiken.

Aan de zijkant van de woning leidt een oprit u naar de garage met fietsenstalling. Er is ook een ruime tuinberging. Achter de bijgebouwen ligt een zonnige tuin met een overdekt terras. De woning is beschikbaar vanaf 1 april 2024.

* * *

Eyndovensteenweg 61 - 2960 Brecht - Deze vrijstaande woning, op een perceel van 540m², is gelegen in het centrum van Brecht, op wandelafstand van winkels, scholen, openbaar vervoer, etc. Daarnaast zijn ook de E19 Antwerpen-Breda en het treinstation 'Noorderkempen' vlot bereikbaar.
De woning is ingedeeld als volgt: inkomhal, leefruimte, keuken ingericht met keramische kookplaat, dampkap, spoeltafel en koelkast. Aansluitend de achterinkom met apart toilet en toegang tot de badkamer die voorzien is van een wastafel, douche en aansluitingen voor wasmachine & droogkast. Vanuit de keuken heb je ook nog toegang tot de kelder. Op de verdieping bevinden zich 2 ruime slaapkamers (16m²/16m²) en een berging met nieuwe cv-installatie op gas (Vaillant-condensatiemodel-bwj. 2023) en toegangsluik naar de zolder die extra bergruimte te bieden heeft. De woning is voorzien van aluminium buitenschrijnwerk met HR-glas (2000) en rolluiken.
Aan de linkerkant van de woning brengt een oprit je tot de garage met plaats voor fietsen. Daarnaast heb je nog een ruimte tuinberging. 
Achter de bijgebouwen een zonnige tuin met overdekt terras. 
Beschikbaar: 01 april 2024

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 975
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1965
Grond oppervlakte
540 m2
Referentie
T7WNS3XYFHS1
Makelaar Code
5913023
EPC Waarde
240 kWh/m2
EPC Label
C
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
19 Mar 2024
€975 / Coga
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com