Kaart

7760 Celles Huis Te Huur
2 slaapkamers

Ontdek deze gloednieuwe 2-slaapkamer woning, gelegen in een rustige straat in het hart van Celles. Dit charmante huis verwelkomt je op de begane grond met een inkomhal die uitgerust is met een apart toilet en wastafel. Er is hier ook een technische ruimte die kan worden gebruikt voor opslag. Je vindt een lichte en ruime woonkamer met een open, volledig uitgeruste keuken (inclusief koelkast, oven, keramische kookplaat, afzuigkap, spoelbak, en kasten), alsook een zichtbare trap.

De eerste verdieping biedt een overloop die leidt naar twee ruime slaapkamers (15 en 17m2), evenals een doucheruimte met een Italiaanse douche, wastafelmeubel, wc en wasmachine aansluiting.

Buiten biedt het pand een terras en een grote binnenplaats van 22m2. De woning beschikt over een opbergzolder, dubbele beglazing, centrale gasverwarming en een parkeerplaats voor de deur. De lampen en jaloezieën zijn al geïnstalleerd, je hoeft alleen nog maar je meubels te plaatsen!

Bovendien profiteert dit huis van de nabijheid van alle voorzieningen, waaronder scholen, vervoer en winkels. De energieprestaties zijn ook opmerkelijk: PEB nr. 20240228500173 - Espec: 101 kWh/m².jaar - E totaal: 10.567 kWh/jaar.

De maandelijkse huurprijs bedraagt 850€, plus 30€ voor het onderhoud van de ketel en afstand van verhaal. De woning is beschikbaar vanaf 01/04 2024.

* * *

CELLES – Maison neuve 2 chambres située dans une rue calme au centre du village comprenant :

Au RDC : Un hall d’entrée avec WC séparé et lave-main, un local technique servant d’espace de stockage, un grand séjour lumineux avec cuisine équipée ouverte ( frigo, four, taques vitrocéramiques , hotte, évier et meubles) et escalier apparent.

Au 1er : un hall de nuit desservant deux grandes chambres ( 15 et 17m2) ainsi qu’une salle de douche ( douche italienne, meuble lavabo, wc et installation machine à lessiver).

Terrasse et grande cour de 22m2.

Grenier de rangement.

Double vitrage pvc et chauffage centrale au gaz.

Emplacement de parking devant la maison

Les luminaires et les stores sont déjà installés, il ne vous reste plus qu’à poser vos meubles !

La maison se trouve à proximité de toutes les commodités : école, transports, commerces.

Aspects énergétiques: PEB n° 20240228500173 - Espec: 101 kWh/m².an - E totale: 10.567 kWh/an.

Loyer mensuel: 850€ + 30€ pour entretien de la chaudière et abandon de recour - Libre au 01/04 2024

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 850
Algemeen
Type
Huis
Referentie
8NF-O1RURKGB
Makelaar Code
G693
Prijs Geschiedenis
23 Mar 2024
€850 / Like Immo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com