Home Te Huur Huis 7950 Chièvres
Rue de Ladeuze 16
Kaart

Rue de Ladeuze 16

7950 Chièvres Huis Te Huur
188 m² wonen
2 slaapkamers
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Ontdek dit charmante dorpshuis gelegen in een rustige, groene omgeving, zonder verder uitstel. Deze woning biedt een rustige sfeer die perfect is voor diegenen die van de natuur houden. Stap binnen via de hal, ontspan in het gezellige salon of geniet van een maaltijd in de eetkamer. De recent vernieuwde, volledig uitgeruste keuken is klaar om uw culinaire meesterwerken te bereiden. Daarnaast is er ook een badkamer, wasruimte en een veranda. Aan opbergruimte geen gebrek met garages aan de voorgevel en aan het einde van de zijtuin. Boven vind je twee slaapkamers en een zolder. Tuinliefhebbers zullen blij zijn met de omheinde tuin en bijgebouwen.

Extra pluspunten zijn de goedgekeurde elektrische installatie en regenwatertank. Energieprestatiecertificaat is G(20230803016626) 516 Kwh/m2/jaar.

Je kunt dit huis huren voor een basismaandhuur van €800, aangevuld met een maandelijkse bijdrage van €60 voor tweemaandelijks grasmaaien (van maart tot oktober), €70 voor het snoeien van de hagen, €17 voor onderhoud van de cv-ketel en €6 voor het ledigen van de septische tank; dit brengt het totaal op €953 per maand. Als huurwaarborg vraagt de verhuurder een Korfine waarborg gelijk aan twee maanden huur.

Deze informatie wordt verstrekt voor informatieve doeleinden en is niet contractueel. Gelieve een bezoek te brengen om de unieke troeven van dit huis zelf te ontdekken.

* * *

Rue de Ladeuze 16 - 7950 Chièvres - Visite virtuelle : https://www.youtube.com/2dablFA118s

Endroit calme et paisible à venir visiter sans tarder.

Jolie maison villageoise située en campagne, dans un endroit calme et verdoyant. Elle se compose d'un hall d'entrée, d'un salon, d'une salle à manger, d'une cuisine équipée récente, d'une salle de douche, d'une buanderie, d'une véranda, d'un garage en façade et un deuxième en fond d'allée latérale.
A l'étage se trouvent les deux chambres et un grenier. Remises, jardin clôturé.

Installation électrique conforme - citerne d'eau de pluie - PEB G (20230803016626) 516 Kwh/m2/an.

Le loyer mensuel de base est de 800 € augmenté d'une provision mensuelle de 60 € (pour la tonte de la pelouse à raison de 2x/mois, de mars à octobre) + une provision de 70 € pour la taille des haies + 17 € pour l'entretien de la chaudière + 6 € pour la vidange de la fosse septique soit, un montant mensuel de 953 €. Garantie locative KORFINE équivalente à 2 mois de loyer.


INFORMATIONS COMMUNIQUÉES A TITRE INDICATIF ET NON CONTRACTUELLES.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1920
Bewoonbare oppervlakte
188 m2
Referentie
-88V3W3866NX
EPC Certificaat
20230803016626
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com