Home Te Huur Huis 8340 Damme
Rabattestraat 12
Kaart

Rabattestraat 12

8340 Damme Huis Te Huur
107 m² wonen
3 slaapkamers

Ervaar de rust en pracht van het platteland in deze schitterende woning in Damme. Deze ruime woning, met drie slaapkamers, een kantoorruimte en een badkamer met inloopdouche en ligbad, is ideaal voor gezinnen of thuiswerkers die op zoek zijn naar een inspirerende omgeving.

De mogelijkheid om paarden of andere dieren te houden bij de woning maakt het buitenleven nog aangenamer. De uitgestrekte velden rondom de woning bieden volop gelegenheid voor natuurverkenning, of dat nu wandelend, fietsend of te paard is.

De woning zelf ademt karakter uit, met een keuken die van alle gemakken is voorzien en een woonkamer waar een houtkachel voor extra sfeer zorgt. Vanuit de leefruimte heeft u een prachtig uitzicht op de omringende natuur.

Het centrum van Damme ligt vlakbij, waardoor winkels, restaurants en culturele bezienswaardigheden gemakkelijk bereikbaar zijn. Ontdek de rust en sereniteit die deze landelijke woning te bieden heeft en plan vandaag nog een bezichtiging.

* * *

Rabattestraat 12 - 8340 Damme - Ontdek de rust en schoonheid van het platteland in deze prachtige woning gelegen in Damme. Met 3 slaapkamers een bureaukamer en badkamer voorzien van een inloopdouche en ligbad biedt deze woning voldoende ruimte voor een gezin of thuiswerkers die op zoek zijn naar een inspirerende omgeving.
Geniet van het buitenleven met de mogelijkheid om paarden of andere dieren te houden direct aan de woning. De uitgestrekte landerijen rondom de woning bieden volop mogelijkheden voor het verkennen van de natuur te voet met de fiets op te paard.
De woning zelf straalt karakter uit. De keuken is voorzien van alle toestellen. De houtkachel zorgt voor een gezellige toets in de woonkamer. Verder heeft de leefruimte een prachtig uitzicht op de omringende natuur.
Damme ligt op slechts een steenworp afstand, waardoor u gemakkelijk toegang heeft tot winkels, restaurants en culturele bezienswaardigheden.
Kom en ontdek de rust en sereniteit die deze landelijke woning te bieden heeft. Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te plannen

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.350
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
107 m2
Referentie
-JV5NU1CT7SX
Makelaar Code
OSK2024013
EPC Waarde
174 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
in aanvraag
Prijs Geschiedenis
14 Mar 2024
€1.350 / Immo Francois
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com