Home Te Huur Huis 8420 De Haan
Tenierslaan 4
Kaart

Tenierslaan 4

8420 De Haan Huis Te Huur
5 slaapkamers

Ontdek deze charmante, typische villa in De Haan, gelegen in het prestigieuze Concessie-gebied. Deze woning, op slechts een steenworp afstand van zowel het strand als het stadscentrum, is de perfecte combinatie van rust en gemak.

De villa straalt een aangename sfeer uit en brengt je in een sereniteit dankzij de lichtrijke woonkamer. Het huis beschikt daarnaast over een apart ingerichte keuken, een gastentoilet en vijf ruime slaapkamers. Je vindt er ook een comfortabele badkamer die een tweede toilet omvat.

Voor zij die op zoek zijn naar extra opbergruimte of een klusruimte, heeft deze villa een garage en een kelder. En laat je verrassen door de ruime tuin waarmee je tijdens de zomermaanden volop kunt genieten van de frisse lucht en het buitenleven.

Bezoeken aan de woning zijn mogelijk op aanvraag, waarbij maandag en vrijdag de voorkeursdagen zijn. De villa komt beschikbaar vanaf 1 juli 2024.

Mis deze kans niet om te wonen in een van de meest begeerde gebieden van De Haan. Neem nu contact op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen.

* * *

Tenierslaan 4 - 8420 De Haan - Zeer aangename, typische haanse villa in de Concessie van De Haan, gelegen op een boogscheut van het strand en het centrum. De villa beschikt over een lichtrijke woonkamer, aparte keuken, gastentoilet, 5 slaapkamers, badkamer (met een tweede toilet), garage, kelder en een ruime tuin. Bezoeken steeds op aanvraag, met voorkeur op maandag en vrijdag. Beschikbaar vanaf 1/7/2024.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.500
Algemeen
Type
Huis
Referentie
WT-GVHQ-9Q4L
Makelaar Code
TENIERSLAAN 4 DE HAAN
EPC Certificaat
3203268
Prijs Geschiedenis
13 Apr 2024
€1.500 / Agence Claeys
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com