Home Te Huur Huis 9800 Deinze
Kakelstraat 8
Kaart

Kakelstraat 8

9800 Deinze Huis Te Huur

Ontdek deze instapklare bungalow gelegen nabij het bruisende centrum van Deinze. Geniet van het gemak van gelijkvloers wonen met alle comfort binnen handbereik. Zodra je de inkomhal betreedt, word je verwelkomd in een gezellige leefruimte bestaande uit een woonkamer en eetplaats, ideaal voor ontspannen momenten of etentjes met vrienden en familie. De ingerichte keuken, compleet met bijhorende keukenberging, zorgt voor alle benodigdheden voor het bereiden van heerlijke maaltijden.

De bungalow beschikt eveneens over een zeer ruime kelder, ideaal voor extra opslag. Daarnaast vind je er twee comfortabele slaapkamers en een praktisch ingerichte badkamer. Als kers op de taart biedt deze woning een ruime garage, perfect voor wie een veilige plek voor een auto of extra bergruimte nodig heeft.

Buiten kun je genieten van een mooi terras en tuin, waar je kunt relaxen en genieten van de natuur. Bovendien is de centrale ligging van deze bungalow een grote troef: met vlotte verbindingen naar de E17 en andere invalswegen ben je altijd snel op je bestemming. Ontdek deze unieke kans om te wonen in een comfortabele bungalow op een toplocatie in Deinze vandaag nog! Met SEO-geoptimaliseerde keywords zoals 'instapklare bungalow', 'centrale ligging' en 'comfortabel wonen', zal dit zoekertje zeker de aandacht trekken van potentiële kopers.

* * *

Kakelstraat 8 - 9800 Deinze - Nabij het centrum van Deinze vinden we een instapklare bungalow. Deze bungalow omvat: inkomhal, living, eetplaats, ingerichte keuken, keukenberging, zeer ruime kelder, badkamer, 2 slaapkamers en ruime garage. Terras en tuin. Troeven: centrale ligging vlotte verbinding E17 en invalswegen

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 950
Algemeen
Type
Huis
Referentie
-LW4MPWS6YV5
EPC Waarde
1000 kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
20240315-0003177996-RES-1
Prijs Geschiedenis
20 Mar 2024
€950 / Immo Francis De Meester
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com