Home Verhuurd Huis 9800 Deinze
Buiskouter 22
Kaart

Buiskouter 22

9800 Deinze Huis Verhuurd
148 m² wonen
4 slaapkamers
€1.150

Ontdek deze prachtige, energiezuinige woning op een steenworp afstand van het pittoreske Astene, een deelgemeente van Deinze. Deze parel bevindt zich in een gloednieuwe residentiële wijk en biedt eigen parkeergelegenheid.

Bij binnenkomst wordt u ontvangen in de hal, uitgerust met een apart gastentoilet, die leidt naar de ruime woonkamer. Hoge glazen ramen zorgen voor een open sfeer en een prachtig uitzicht op de tuin. Grenzend aan de woonkamer ligt de volledig ingerichte open keuken, compleet met kookplaat, dampkap, combi-oven, dubbele spoelbak, vaatwasser en koelkast. Daarnaast is er een ruime berging met voorzieningen voor uw wasmachine en droger.

Op de eerste verdieping vindt u vier slaapkamers, een apart toilet en een luxe badkamer met douche, ligbad en wastafelmeubel. Er is tevens een technische ruimte voorzien.

Het terras is op het zuiden georiënteerd en sluit naadloos aan op de woonkamer en de keuken. Hierdoor sluit de onderhoudsvriendelijke tuin perfect aan bij het huis. De heerlijke zonneschijn kan u op elk moment van de dag opzoeken, een echte bonus voor natuurliefhebbers.

Daarnaast beschikt de woning ook over een ingebouwde fietsenstalling. Andere opmerkelijke kenmerken van dit prachtige huis zijn de zeer gunstige EPC, een ventilatiesysteem, zonnepanelen, volledige schilderklus, armaturen en gordijnen.

Bent u geïnteresseerd in dit prachtige huis? Neem dan snel contact op via info@excellent-vastgoed.be voor een bezichtiging.

* * *

Buiskouter 22 - 9800 Deinze - Op een boogscheut van het mooie dorp Astene, deelgemeente van Deinze, vindt u deze prachtige BEN woning.
De woning is gelegen in een nieuwe residentiële wijk en voorzien van autostaanplaats.
Via de inkomhal, met afzonderlijk gastentoilet, betreden we de ruime woonkamer met grote glaspartijen die zorgen voor een open zicht op de tuin. Aansluitend vindt u de volledig ingerichte open keuken, voorzien van kookplaat, dampkap , combi-oven, dubbele spoelbak, vaatwasser en koelkast. Aanpalend een ruime berging met alle nodige voorzieningen voor het aansluiten van droog- en wasmachine.
Op de eerste verdieping zijn er 4 slaapkamers aanwezig, alsook een apart toilet, een badkamer voorzien van een douche, ligbad, lavabomeubel en spiegel en tot slot de technische ruimte.
Het aangelegd terras is zuid gericht en sluit naadloos aan op living en keuken. In de mooie onderhoudsvriendelijke tuin kan u alle tijden van de dag genieten van de zon.
Verder beschikt deze woning over een inpandige fietsenberging.

Extra troeven aan deze prachtige woning zijn: het zéér gunstige EPC, ventilatiesysteem, zonnepanelen, volledig geschilderd, armaturen, gordijnen,...

Wenst u graag een bezoek aan deze parel? Neem dan snel contact op via info@excellent-vastgoed.be.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.150
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2022
Bewoonbare oppervlakte
148 m2
Referentie
RIEB6H4WZYSJ
Makelaar Code
4091
EPC Waarde
20 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
44083-G-OMV_2019121233/EP13942/A001/D01/SD001
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Niet van toepassing
Dagvaarding uitgebracht
Niet van toepassing
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Niet van toepassing
Verkavelingsvergunning
Niet van toepassing
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
20 Mar 2024
€1.150 / Excellent Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com