Home Te Huur Huis 8720 Dentergem
Pontbrouckstraat 1-A
Kaart

Pontbrouckstraat 1-A

8720 Dentergem Huis Te Huur
180 m² wonen
1458 m² perceel
4 slaapkamers
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Ontdek deze prachtige, landelijk gelegen woning te Dentergem. Perfect gelegen nabij scholen, openbaar vervoer en lokale winkels, biedt deze woning alle gemakken voor het gezinsleven. Het huis, met vier lichte slaapkamers, is onmiddellijk beschikbaar en biedt u alle ruimte die u nodig heeft.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een hal, compleet met een gastentoilet. Vervolgens leidt het huis naar een ruime, lichte woon- en eetruimte. De keuken, die recentelijk is gerenoveerd in 2022, is volledig uitgerust met een koelkast, dubbele spoelbak, inductie kookplaat, oven en magnetron. Vanuit de woonruimte heeft u toegang tot een charmante veranda, die een prachtig uitzicht en toegang geeft tot de tuin.

Verder bevat de gelijkvloerse verdieping ook een inpandige garage en een praktische berg- en wasruimte. Op de eerste verdieping vindt u vier slaapkamers en een moderne badkamer, uitgerust met een inloopdouche, een wastafel met meubel en een toilet. De zolder is bereikbaar via een zolderluik.

De buitenruimte van dit huis is een absoluut hoogtepunt. Met een zongerichte tuin die u zelf kunt inrichten, en een dubbele garage, zijn er volop mogelijkheden voor outdoor living. Extra troeven van dit huis zijn de 31 zonnepanelen, airconditioning, pelletkachel en de ruime kamers. De woning is bovendien uitgerust met een vernieuwde keuken en badkamer.

Dit vastgoed staat te wachten op uw bezoek, welke u zelf kan inplannen via onze website: www.vastgoeddemeyer.be. Mis deze kans niet om uw droomhuis te vinden.

* * *

Pontbrouckstraat 1-A - 8720 Dentergem - LANDELIJK GELEGEN WONING MET 4 SLAAPKAMERS EN ZONNEPANELEN! Uw bezoek kan U zelf inplannen via onze website: www.vastgoeddemeyer.be

Landelijk gelegen woning in het hartje van Dentergem, ideaal gelegen vlakbij scholen, openbaar vervoer, winkels, bakker, slagerij én zoveel meer. Deze woning is onmiddellijk beschikbaar.

U komt de woning binnen via de inkomhall met gastentoilet. Verder komen we in de lichtrijke leef- en eetruimte. De gesloten keuken werd recent vernieuwd (2022) en is voorzien van een koelkast, dubbele spoelbak, inductie kookplaats, dampkap, oven, microgolf, dampkap. Vanuit de leefruimte is er toegang naar de gezellige veranda die prachtig zicht en toegang biedt tot de tuin. Op het gelijkvloers is er verder nog de inpandige garage en berg- en wasplaats.

Het verdiep omvat 4 slaapkamers en een ingerichte badkamer (inloopdouche | lavabo met meubel | toilet). Toegang tot de zolder is er via het zolderluik.

Het exterieur is voorzien van een zongerichte tuin die u naar believen kan inrichten en een dubbele garage.

PLUSPUNTEN:
* 31 ZONNEPANELEN
* AIRCO EN PELLETKACHEL
* RUIME KAMERS
* VERNIEUWDE KEUKEN EN BADKAMER

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1989
Grond oppervlakte
1458 m2
Bewoonbare oppervlakte
180 m2
Referentie
TBFYUHJFJ96V
Makelaar Code
2024/057/FVD
EPC Waarde
278 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20240122-0003117838-RES-1
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com