immo Kaart

, 1050 Elsene

Huis Te Huur in Elsene
5 slaapkamers

Ideaal gelegen op 50 meter van de Koningstuin en de abdij van La Cambre, dit huis met een oppervlakte van ± 574 m² vol charme uit het begin van de eeuw biedt vijf slaapkamers met een binnenplaats.
De entree is via een majestueuze hal, een garderobe en een gastentoilet, een grote volledig uitgeruste keuken met ontbijthoek en toegang tot de achtertuin. De keuken profiteert van een dumbwaiter aangesloten op de verdiepingen. Op de eerste verdieping is de woonkamer met open haard en de aparte eetkamer met een terras. Op de tweede verdieping, de hoofdslaapkamer en suite met zijn kleedkamer en zijn complete badkamer, evenals een tweede slaapkamer die ook een eigen badkamer heeft. Op de derde en laatste verdieping, een slaapkamer met badkamer en een balkon, delen de laatste twee slaapkamers een complete badkamer.
Andere: lift naar de eerste en tweede verdieping, alarm, parkeerplaats voor het huis, veel berging, kelder van ± 100 m².
De Koningstuin biedt een groene en ontspannen omgeving, deze plaats staat bekend om de nabijheid van restaurants en winkels. Een goed compromis tussen natuur en stad. Gemakkelijke en snelle toegang tot het openbaar vervoer.
Voor bijkomende informatie kunt u contact opnemen met Mélody Bingoni op +32 (0)2 640 08 01.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 4.950
Algemeen
Type
Huis
Referentie
789LIUMIXQIX
Makelaar Code
5315515
Prijs Geschiedenis
25 May 2023
€4.950 / Sotheby's Bruxelles
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com