Kaart

1050 Elsene Huis Te Huur
5 slaapkamers

Ontdek dit prachtige "Beaux-Art" herenhuis, ontworpen door architect Paul Picquet, vlakbij het Brugmannplein. Dit drievlaagse woning beschikt over maar liefst 540 m² woonoppervlakte, verdeeld over vijf luxueuze suites en een extra achterhuis.

Bij binnenkomst word je verwelkomd in een ruime inkomhal met een centrale trap die leidt naar een gezellige woonkamer van 37 m², compleet met open haard. Aan de achterzijde vind je de eethoek en een volledig uitgeruste keuken van 47 m², beide met uitzicht op de binnenplaats.

Neem de lift of trap naar de hoofdverdieping waar je een riante slaapkamer, aparte kleedkamer, tv-lounge met open haard en een kantoor ruimte vindt, samen goed voor een oppervlakte van 124 m². De bovenverdieping huisvest vier prachtige suites, elk met een eigen kleedkamer en badkamer.

In de benedenverdieping bevindt zich een grote wasruimte, familiekamer, wellnessruimte met fitnessruimte en sauna, wijnkelder, diverse opslagruimtes en een feestzaal met doucheruimte. Ook is er een onafhankelijk achterhuis met een duplex studio, voorzien van een kitchenette en woonkamer.

Het Brugmannplein is bekend om zijn hoge levenskwaliteit; het is een rustige, groene omgeving omringd door winkels en restaurants. Dankzij de vlotte bereikbaarheid van het openbaar vervoer en de nabijheid van verschillende gerenommeerde scholen, is het dé perfecte locatie voor families.

Daarnaast beschikt dit prachtige herenhuis over een lift, alarm, meerdere kelderruimtes, waterontharder, garage voor één auto en meerdere buitensparkeerplaatsen. Het energieprestatiecertificaat (PEB) is D.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Laurence Ballaux op +32 (0) 2640 08 01. Mis deze unieke kans niet om dit luxe eigendom te bezichtigen!

* * *

In de directe omgeving van Brugmannplein, herenhuis “Beaux-Art” van de architect Paul Picquet met een bruto-oppervlakte volgens PEB 540 m ² met vijf suites en een achterhuis.
Het huis drie gevels komt uit op een grote inkomhal met centrale trap, het leidt naar de woonkamer met een oppervlakte van 37 m ² met open haard. Aan de achterkant kijken de eethoek en de volledig uitgeruste keuken met een eethoek van 47 m ² uit over de binnenplaats. De centrale trap of lift leidt naar de hoofdverdieping met een oppervlakte van 124 m ² inclusief een slaapkamer, een aparte kleedkamer, een tv-lounge met open haard en een kantoor. Op de bovenverdieping vier suites met elke kleedkamer en eigen badkamer. Op de benedenverdieping een grote wasruimte, een familiekamer, een wellnessruimte met fitnessruimte en sauna, een wijnkelder, meerdere bergingen en een feestzaal met doucheruimte. Een onafhankelijke achterwoning met duplex studio met een kitchenette en een woonkamer maken het geheel compleet.
Brugmannplein staat bekend om zijn levenskwaliteit, het is een rustige en groene omgeving omringd door winkels en restaurants. Gemakkelijke en snelle toegang tot openbaar vervoer. Het is gelegen nabij verschillende gerenommeerde scholen.
Andere: lift, alarm, veel kelders, waterontharder, garage voor één auto, meerdere parkeerplaatsen voor buiten. PEB: D.
Neem voor meer informatie contact op met Laurence Ballaux op + 32 (0) 2640 08 01.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 10.000
Algemeen
Type
Huis
Referentie
AOMVMLCJL5F-
Makelaar Code
5941850
Prijs Geschiedenis
12 Apr 2024
€10.000 / Sotheby's Antwerpen
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com