Kaart

1050 Elsene Huis Te Huur
5 slaapkamers

Dit volledig gerenoveerde herenhuis, ideaal gelegen tussen de Europese Commissie en Avenue de la Toison d'Or en vlakbij Place Saint Boniface, biedt een bruto oppervlakte van 386 m². Het pand, dat in 2018 is gerenoveerd, heeft vijf slaapkamers, een kantoor en een zuidwestelijk georiënteerde tuin.

Bij binnenkomst via de grote koetsdeur krijgt u direct toegang tot de tuin. De begane grond beschikt over een garderobe, gastentoilet, een kantoor en een eerste slaapkamer met eigen badkamer en ingang. De eerste verdieping biedt een woonruimte met een woonkamer die uitkomt op een terras met toegang tot de tuin, een volledig uitgeruste keuken en een open ruimte die kan dienen als eetkamer. Op de tweede verdieping bevinden zich twee slaapkamers met elk een eigen badkamer en een 'boudoir'-ruimte. Een van de twee slaapkamers op de bovenste verdieping heeft een eigen terras en kleedkamer met een complete badkamer.

Extra kenmerken zijn de mogelijkheid voor een vrij beroep, kelders, mogelijke parkeergelegenheid op de oprit, een plafondhoogte van vier meter en een nieuwe ketel. Het huis heeft een energielabel E.

De wijk Saint Boniface staat bekend om zijn trendy restaurants en de nabijheid van het stadscentrum. Met bioscopen, restaurants en openbaar vervoer in de buurt, en de ligging tussen het centrum en Avenue Louise, is het een ideale locatie.

Neem voor meer informatie contact op met Melody Bingoni.

* * *

Ideaal gelegen tussen de Europese Commissie en Avenue de la Toison d’Or, op een steenworp afstand van Place Saint Boniface, herenhuis volledig gerenoveerd in 2018 met een bruto oppervlakte volgens PEB van 386 m ². Het biedt vijf slaapkamers en een kantoor en een tuin op het zuiden / westen.
De entree is via een grote koetsdeur en biedt directe toegang tot de tuin. De begane grond bestaat uit een garderobe en gastentoilet, een kantoor, een eerste slaapkamer met doucheruimte en een eigen ingang. Op de eerste verdieping een woonruimte met een woonkamer met houtkachel die uitkomt op een terras met toegang tot de tuin, een volledig uitgeruste keuken met ontbijt / eetkamer, een open ruimte met bijkeuken die ook als eetkamer kan dienen. Op de tweede verdieping twee slaapkamers met elk een eigen badkamer, een badkamer en een kleedkamer en een “boudoir” -ruimte. Op de bovenste verdieping heeft een van de laatste twee slaapkamers een eigen terras en kleedkamer met een complete badkamer.
Andere: mogelijkheid tot vrij beroep, kelders, mogelijk parkeren op de oprit van het huis, plafondhoogte van vier meter, nieuwe ketel. ILL: E
De wijk Saint Boniface staat bekend om zijn trendy restaurants en de nabijheid van het stadscentrum. Dicht bij bioscopen, restaurants en openbaar vervoer, is het ideaal gelegen tussen het centrum en Avenue Louise.
Neem voor meer informatie contact op met Melody Bingoni op + 32 (0) 2 640 08 01.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 4.900
Algemeen
Type
Huis
Referentie
EG3VO5TE8XVB
Makelaar Code
5950041
Prijs Geschiedenis
18 Apr 2024
€4.900 / Sotheby's Bruxelles
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com