Home Te Huur Huis 9420 Erpe-Mere
Dorpsstraat 152
Kaart

Dorpsstraat 152

9420 Erpe-Mere Huis Te Huur
185 m² wonen

Op zoek naar een instapklare, volledig gerenoveerde woning vlakbij het dorp in Erpe? Deze woning biedt alle comfort en gemak die u nodig heeft. Op de begane grond vindt u een ruime entree, die ook gebruikt kan worden als bureauruimte, een apart toilet en een royale leefruimte met een open keuken. De keuken is volledig uitgerust met een combi-oven, vaatwasser, koelkast met klein vriesvak, afzuigkap, keramische kookplaat en spoelbak. Vanuit de keuken heeft u toegang tot een zuid-oost gericht terras, perfect voor zomerse dagen. Via de woonkamer bereikt u de kelder, waar aansluitingen voor een wasmachine en droger beschikbaar zijn.

De eerste verdieping herbergt drie slaapkamers en een badkamer met een inloopdouche, toilet en dubbele wastafel. De tweede verdieping biedt een zeer ruime zolderkamer, ideaal voor opslag. Het huis heeft bovendien een inpandige parkeerplaats, en er is voldoende parkeergelegenheid in de straat.

Deze woning is volledig gerenoveerd met aandacht voor energiezuinigheid, waardoor het een ideale keuze is voor wie op zoek is naar een ruime, stijlvolle en duurzame woning. De huurprijs bedraagt €1250 per maand, zonder extra gemeenschappelijke kosten. De beschikbaarheid van de woning kan in onderling overleg worden bepaald.

* * *

Dorpsstraat 152 - 9420 Erpe-Mere - Deze instapklare woning werd volledig gerenoveerd en bevindt zich vlakbij het dorp te Erpe. De woning bestaat op de gelijkvloerse verdieping uit een zeer ruime inkomhal/bureauruimte, apart toilet, ruime leefruimte met een open volledig geïnstalleerde keuken (combi-oven, vaatwasmachine, koelkast met klein diepvriesvak, dampkap, keramische kookplaat en spoelbak). Vanuit de keuken is er toegang tot het zuid-oost gericht terras. Vanuit de woonkamer heeft men toegang tot de kelderruimte waar de aansluitingen voor wasmachine en droogkast aanwezig zijn. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamer en een badkamer voorzien van inloopdouche, toilet en badkamermeubel met dubbele wastafel. Op de tweede verdieping is er een zeer ruime zolderkamer die kan dienen als bergruimte. Bij de woning heeft u 1 inpandige staanplaats en verder is er voldoende parkeergelegenheid in de straat. 

Deze woning werd volledig gerenoveerd en is ideaal voor wie op zoek is naar een ruime stijlvolle woonst met aandacht voor energiezuinigheid. Huurprijs: €1250/maand (geen gemeenschappelijke kosten). Beschikbaar in onderling overleg.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.250
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
185 m2
Referentie
SHGESCIR6YW4
Makelaar Code
5921629
EPC Waarde
165 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20240318-0003179294-RES-1
Prijs Geschiedenis
25 Mar 2024
€1.250 / Verrassend Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com