Kaart

Duinaartweg 5

9420 Erpe-Mere Huis Verhuurd
€1.100

Ontdek deze recent gebouwde, energie-efficiënte woning die rustig is gesitueerd in een straat in Erpe, omgeven door diverse fiets- en wandelpaden. Hoewel het er rustig is, ligt de woning centraal, met verschillende scholen, supermarkten en openbaar vervoer op slechts een steenworp afstand. Ook de oprit naar de E40 richting Gent of Brussel is makkelijk bereikbaar.

Op de gelijkvloerse verdieping tref je een inkomhal aan met een gastentoilet, gevolgd door een ruime leefruimte. Deze leefruimte beschikt over een open, volledig ingerichte keuken voorzien van een enkele spoelbak, vaatwasser, combi-oven, dampkap en kookplaat. Vlak naast de keuken vind je een flinke bergruimte.

De eerste verdieping bestaat uit twee slaapkamers en een volledige badkamer met dubbele wastafel, douche en ligbad, aangevuld met een apart toilet. De tweede verdieping herbergt eveneens twee slaapkamers, een tweede badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel, en nog een bergruimte. Via een vlizotrap heb je toegang tot de zolder. Buiten geniet je van een ruime tuin en een garage, alsook parkeergelegenheid voor de deur.

Deze prachtige woning kan van jou zijn voor een huurprijs van €1100 per maand. Beschikbaar vanaf 1 juni 2024.

* * *

Duinaartweg 5 - 9420 Erpe-Mere - Deze recente en energiezuinige woning is gelegen in een rustige straat te Erpe met diverse fiets- en wandelroutes in de nabijheid. Dankzij de rustige doch centrale ligging bevinden zich diverse scholen, supermarkten en openbaar vervoer dichtbij. De woning is tevens gelegen op een boogscheut van de oprit E40 richting Gent/ Brussel. 

Op de gelijkvloerse verdieping bestaat de woning uit een inkomhal met gastentoilet, ruime leefruimte met open geïnstalleerde keuken (met enkele spoelbak, vaatwasmachine, combi-oven, dampkap, kookplaat) en aansluitend aan de keuken bevindt zich een ruime bergruimte. 

Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers en een eerste badkamer (met dubbele wastafel, douche, ligbad) en apart toilet. Op de tweede verdieping bevinden zich eveneens twee slaapkamers, een tweede badkamer (met inloopdouche en dubbele wastafel) en een tweede bergruimte. Tevens is er via een vlizotrap toegang naar de zolderruimte. De woning beschikt over een ruime tuin en garage, plus parkeergelegenheid voor de deur! 
 Huurprijs €1100. Beschikbaar vanaf 01/06/2024.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 1.100
Algemeen
Type
Huis
Referentie
U4SCID6OQ6GD
Makelaar Code
5944154
Prijs Geschiedenis
15 Apr 2024
€1.100 / Verrassend Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com