Home Te Huur Huis 9420 Erpe-Mere
Rooseveltlaan 122
Kaart

Rooseveltlaan 122

9420 Erpe-Mere Huis Te Huur
300 m² wonen
4 slaapkamers

Ontdek deze unieke villa in Erpe, perfect gelegen tussen de dorpskernen van Erpe en Mere. De woning ligt dichtbij openbaar vervoer, winkels, scholen en de E40, wat zorgt voor een ideale locatie.

Deze ruime woning is uitgerust met alle moderne technieken zoals vloerverwarming, 20 zonnepanelen, elektrische rolluiken en een warmtepomp/airco. Al deze functies beperken uw energieverbruik tot een minimum.

Bij binnenkomst wordt u begroet door een ruime inkomhal met vestiaire en apart toilet. De begane grond bestaat verder uit een grote woonkamer, een ruime keuken met alle benodigde apparaten en veel kastruimte, en een wasruimte. Daarnaast is er een slaapkamer met dressing en ensuite badkamer met ligbad, douche, wastafel en toilet. De keuken geeft toegang tot een ruim en gezellig overdekt terras.

Op de bovenverdieping vindt u drie grote slaapkamers met ingebouwde kasten, een badkamer met douche en wastafel, een grote bergruimte en een apart toilet. Extra opslagruimte is te vinden in de kelder en op de zolder van de woning.

Bovendien beschikt de woning over een dubbele garage en verschillende parkeerplaatsen. De vraagprijs bedraagt €55. Voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen, bezoek onze website www.immoderas.be/afspraak-instructies.

* * *

Rooseveltlaan 122 - 9420 Erpe-Mere - ERPE - Unieke villa met dubbele garage.

Inschrijven voor het geplande bezoekmoment kan via onze website => www.immoderas.be/afspraak-instructies

Deze ruime woning is gelegen tussen de dorpskernen van Erpe & Mere, in de nabijheid van van openbaar vervoer, winkels, scholen en de E40.

Qua technieken is de woonst van werkelijk alles voorzien: vloerverwarming, 20 zonnepanelen, elektrische rolluiken, warmtepomp/airco,..
De combinatie van deze beperkt de energieconsumptie tot een minimum!

Naar indeling toe omvat de woning op het gelijkvloers: een ruime inkomhal met vestiaire en apart toilet, grote leefruimte, ruime keuken (vaatwasser, koelkast, oven, microgolf, keramische kookplaat, veel kastruimte,..) met bureaumogelijkheid, ruime wasplaats, slaapkamer met dressing én ensuite badkamer met ligbad, douche, wastafel en toilet. De keuken geeft uit op een ruim & gezellig overdekt terras. Op de bovenverdieping beschikt de woning over 3 grote slaapkamers met ingemaakte kasten, badkamer met douche en wastafel, grote bergruimte, mogelijkheid tot dressing, apart toilet.

Verder beschikt de woning over zowel een kelder als zolder, dubbele garage en verschillende staanplaatsen.

AK: €55

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.400
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2017
Bewoonbare oppervlakte
300 m2
Referentie
UR8LSV63VJ86
Makelaar Code
5950598
EPC Waarde
108 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
41082-G-2014_161
Prijs Geschiedenis
01 May 2024
€1.400 / De Ras & Ko
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com