Home Te Huur Huis 9940 Ertvelde
Lindenlaan 72-0101
Kaart

Lindenlaan 72-0101

9940 Ertvelde Huis Te Huur
73 m² wonen
2 slaapkamers

Welkom in dit instapklare appartement, badend in natuurlijk licht, gelegen in de vredige dorpskern van Ertvelde. Het maakt deel uit van de residentie Tilia, en alle voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer bevinden zich op een steenworp afstand.

Het ruimtelijk interieur omvat een flinke leefruimte met een moderne open keuken voorzien van alle toestellen. Aan de keuken grenst een handige berging met wasmachineaansluiting. Het appartement heeft twee slaapkamers die rechtstreeks uitkomen op het terras aan de achterzijde, ideaal voor frisse ochtenden of zwoele avonden. Verder is er een gang met ingebouwde kast, een badkamer met ligbad en wastafel, en een apart toilet. Bovendien geniet je van niet één, maar twee terrassen.

Als extra optie is er een garage te huur, compleet met elektriciteit, licht en wandrekken. Je kunt ook gebruikmaken van de gemeenschappelijke fietsenstalling.

Verwacht een maandelijkse provisie voor gemeenschappelijke kosten van 65 euro. Het appartement is beschikbaar vanaf 1 april 2024. De garage kan bijgehuurd worden voor 75 euro per maand.

Is je interesse gewekt? Plan dan je bezoek via onze website: http://www.vastgoeddevos/te-huur. Klik op het gewenste pand en vervolgens op "vraag hier uw bezoek aan". Wacht niet te lang, kom dit prachtig appartement ontdekken!

* * *

Lindenlaan 72-0101 - 9940 Ertvelde - Dit instapklaar, lichtrijk appartement bevindt zich in residentie Tilia, gelegen in de dorpskern van Ertvelde.
Winkels, scholen, openbaar vervoer e.d. bevinden zich op wandelafstand.

De indeling is als volgt:
Een ruime leefruimte met open keuken incl. alle toestellen, aanpalend een berging met aansluiting wasmachine, twee slaapkamers die rechtstreeks toegang geven tot het terras achteraan, een gang met ingemaakte kast, een badkamer met ligbad en enkele wastafel, een apart toilet en twee terrassen.
Er is de mogelijkheid een garage te huren (voorzien van electriciteit, licht en wandrekken).
Tevens kan u gebruik maken van de gemeenschappelijke fietsenstalling.

Provisie gemeenschappelijke kosten: €65/maand
Beschikbaar per 01/04/2024
De garage kan bij gehuurd worden aan €75/maand.


Een bezoek kan uitsluitend worden aangevraagd via onze website: http://www.vastgoeddevos/te-huur, klik het pand aan en klik vervolgens op "vraag hier uw bezoek aan".

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 780
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2009
Bewoonbare oppervlakte
73 m2
Referentie
GBYXC8ADTYYI
Makelaar Code
VH1405
EPC Waarde
186 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20230428-0002876353-RES1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
Niet van toepassing
Prijs Geschiedenis
21 Mar 2024
€780 / Vastgoed De Vos
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com