Home Te Huur Huis 1750 Gaasbeek
Onderstraat 4
Kaart

Onderstraat 4

1750 Gaasbeek Huis Te Huur
600 m² perceel
3 slaapkamers

Breng een bezoek aan deze prachtige halfopen woning in het hart van Gaasbeek via www.living-stone.be.

Deze energie-efficiënte woning combineert hedendaagse architectuur met een lichte en ruimtelijke uitstraling dankzij de verschillende open verdiepingen. U wordt verwelkomd in een royale hal met toilet en handenwasser, wat leidt tot een volledig uitgeruste keuken van 13,5 m² met aangrenzende berging van 5 m². De woning beschikt over een heerlijk open woon- en eetgedeelte van 38 m², ruimte voor een kantoor of speelhoek en twee extra bergingen van respectievelijk 13 en 8,5 m².

Op de bovenverdieping vinden we drie ruime slaapkamers van 12 m² en 2 keer 11 m², één ervan is uitgerust met een dressing van 6 m². Daarnaast is er ook een afzonderlijk toilet en een elegante badkamer van 5,5 m² met een grote inloopdouche en wastafelmeubel.

De woning is afgewerkt met hoogwaardige materialen en is volledig uitgerust met lichtarmaturen en raamdecoratie. Het aangename terras biedt u een prachtig uitzicht op het pittoreske Pajottenland. Bovendien heeft de woning ook een regenwaterreservoir aangesloten op de toiletten en diverse kranen zowel vooraan, achteraan het huis als in de berging. Er is ook een afsluitbare fietsenberging en er zijn twee parkeerplaatsen beschikbaar.

De tuinonderhoud (€70/maand) en de reiniging van de buitenramen (€70/maand) zijn voorzien.

Met een EPC van 99 kWh/m² (klasse A) en een E-peil van E59, getuigt deze woning van duurzaamheid en efficiëntie.

* * *

Onderstraat 4 - 1750 Gaasbeek - Plan uw afspraak in op www.living-stone.be

Prachtige halfopen woning in hartje Gaasbeek.
Deze energiezuinige halfopen bebouwing met hedendaagse architectuur biedt u een zee van licht en ruimte door de verschillende open verdiepingen. De woning beschikt over een ruime inkomhal met toilet en handwas, een volledig ingerichte keuken (13,5 m²) met aansluitende berging (5 m²), een aangename open leefruimte/eetplaats (38 m²), ruimte voor een bureel/speelhoek en twee bergingen (13 en 8,5 m²). Op de bovenste verdieping van de woning bevinden zich 3 ruime slaapkamers (12 m² en 2 x 11 m²), waarvan één met dressing  (6 m²), een apart toilet en een prachtige badkamer (5,5 m²) met een grote inloopdouche en een lavabomeubel.

De volledige woning is afgewerkt met hoogwaardige materialen en voorzien van alle lichtarmaturen en raamdecoratie.Het aangename terras geeft u zicht op het mooie Pajottenland.
De woning beschikt eveneens over een regenwaterput met aansluiting voor de toiletten en verscheidene kraantjes (voor- en achteraan de woning en in de berging), een afsluitbare fietsenberging en 2 staanplaatsen.

Onderhoud van de tuin (€70/maand) en het lappen van de ramen aan de buitenkant (€70/maand) zijn voorzien.

EPC 99 kWh/m² (klasse A) - E-peil E59

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.475
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
600 m2
Referentie
F5VBC2RKIK5C
Prijs Geschiedenis
22 Mar 2024
€1.475 / Livingstone
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com