Kaart

Scharent 11

3150 Haacht Huis Verhuurd
4 slaapkamers
€1.390

* * *

Scharent 11 - 3150 Haacht - Ontdek deze volledig gerenoveerde woning op wandelafstand van het centrum van Haacht met 4 ruime slaapkamers, bureauruimte, prachtige keuken met eiland en zicht op de tuin!  

Men betreedt de inkomhal met ruimte voor vestiaire. Verder kan men via de glazen deur naar de ruime en lichtrijke leefruimte met ingebouwde kasten en een open keuken. De keuken geniet van een mooi zicht op de tuinzone en heeft toegang naar het terras (nog aan te leggen!). De keuken is volledig geïnstalleerd en voorzien van een inbouwkoelkast met diepvries, kookplaat met ingebouwde dampkap, dubbele spoelbak, vaatwasmachine en zowel oven als microgolfoven. Verder is er een ruim keukeneiland met opbergruimte en eettafel voorzien.

Via de zijkant van de woning is een afzonderlijke ingang met inkomhal en gastentoilet. Naast de leefruimte is er ook nog een bureauruimte/hobbyruimte/speelkamer voorzien, ideaal voor bijvoorbeeld thuiswerkers, of bijvoorbeeld een activiteit in bijberoep, zoals schoonheidsspecialist, nagelstyliste,...

Op de 1e verdieping vinden we 4 ruime slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer met dressingruimte en de master bedroom die rechtstreeks toegang heeft tot de badkamer, een afzonderlijk toilet, wasruimte met aansluiting wasmachine/droogkast en een ruime badkamer voorzien van ligbad, regendouche en dubbele spoelbak.
De zolder kan gebruikt worden als extra bergruimte, samen met de 2 kelders.
Er is bovendien ook een afzonderlijke garage, links van de woning, met kantelpoort en rechtstreekse toegang tot de leefruimte van de woning.

Dankzij de grondige en energetische totaalrenovatie, is deze woning uitgerust met zeer kwalitatieve materialen, verlichting, een regenwaterput. De tuin en oprit van de woning zullen nog aangelegd worden voor de zomer. Bovendien wordt het dak nog volledig vernieuwd en wordt er in het voorjaar een nieuwe voordeur geplaatst. 

Ontdek deze vernieuwde en centraal gelegen woning en boek eenvoudig je bezoek via de groene knop 'plan je bezoek'.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 1.390
Algemeen
Type
Huis
Referentie
CRT0B64LRSIB
Prijs Geschiedenis
26 Feb 2024
€1.390 / Livingstone
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com