Home Te Huur Huis 3150 Haacht
Sint-Adriaanstraat 83
Kaart

Sint-Adriaanstraat 83

3150 Haacht Huis Te Huur
196 m² wonen
3 slaapkamers

Sint-Adriaanstraat 83 - 3150 Haacht - In deze rustige woonstraat in Haacht, vinden we ter hoogte van huisnummer 83 deze vrijstaande, gelijkvloerse woning terug met 3 slaapkamers. Deze ruime woning met een bewoonbare oppervlakte van 196 m² beschikt over een uiterst aangename tuin en inpandige garage met plaats voor één wagen.

De woning is gelegen in een aangename en rustige woonomgeving, waar je kunt genieten van de landelijke sfeer. Tegelijkertijd ben je ook snel verbonden met de omliggende steden en voorzieningen. Kortom, deze woning is door zijn praktische indeling en beschikbare ruimte een uitstekende keuze voor zowel gezinnen als koppels die op zoek zijn naar een woning in Haacht.

Wij verzoeken u vriendelijk om aanvragen voor bezoek via mail te richten aan:
info@dekrem.be, met vermelding van uw telefoonnummer.
Voor meer gedetailleerde informatie en aanvraag bezoek: www.dekrem.be

INDELING:
De woning beschikt over een inkomhal met afzonderlijk toilet, ingerichte keuken voorzien van de nodige toestellen (eikenhouten aanbouwkasten, oven, inductiekookplaat, dampkap,
vaatwasmachine, ijskast, synthetische spoelbak met afdruipvlak), ruime woonkamer met houtkachel en gemetst tv-meubel, drie slaapkamers, een berging en zolder. Daarnaast is er ook een vernieuwde badkamer aanwezig waar u een inloopdouche, toilet en badmeubel met lavabo kan terugvinden.

DIVERSEN:
De garage is voorzien van een automatische sectionaalpoort. In de tuin kan u gebruik maken van het tuinhuis en overdekt terras. EPC 592 (label F). Plaatsbeschrijving via expert, kosten hiervan voor de helft voor de huurder. Huurcontract: standaard (3-6-9).

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.200
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
196 m2
Referentie
KHFDGC-I9ATT
Makelaar Code
24/6152
Prijs Geschiedenis
26 Apr 2024
€1.200 / Dekrem
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com