Home Verhuurd Huis 9450 Haaltert
Jeruzalemstraat 2B
Kaart

Jeruzalemstraat 2B

9450 Haaltert Huis Verhuurd
150 m² wonen
3 slaapkamers
€1.200

Ontdek deze prachtige nieuwbouwwoning gelegen in Haaltert, dichtbij het station van Ede. Alle voorzieningen liggen binnen handbereik, waardoor dit een ideale locatie vormt voor uw gezin.

Bij binnenkomst verwelkomt de woning u met een ruime inkomhal en een apart toilet. Daarnaast is er een grote leefruimte die naadloos aansluit op de open keuken. Beiden bieden een uitnodigend zicht op het terras en de tuin, perfect voor zonnige namiddagen.

Op de eerste verdieping vindt u drie ruime slaapkamers, ideaal voor een groeiend gezin. De grote badkamer is uitgerust met een dubbele wastafel, een inloopdouche, een ligbad en een toilet voor optimaal gemak. Er is ook een zolder die als extra opbergruimte kan worden gebruikt.

Gedetailleerd tot in de perfectie, deze woning omvat ook twee parkeerplaatsen in de huurprijs. Een energiezuinig huis dat alle moderne comfort biedt, wacht op u om het te ontdekken.

Deze woning is onmiddellijk beschikbaar. Maak een afspraak voor een bezoek aan deze prachtige woning via 053/83.19.06. Geniet van een nieuwe start in deze schitterende nieuwbouwwoning die klaar staat om uw thuis te worden.

Vergeet niet om ons snel te bellen, want dit vastgoedaanbod zal niet lang beschikbaar blijven!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Jeruzalemstraat 2B - 9450 Haaltert - Deze nieuwbouwwoning is gelegen te Haaltert, aan het station van Ede.Alle nutsvoorzieningen zijn in directe omgeving aanwezig.Wat mag je hier verwachten : ruime inkomhal met apart toilet, grote leefruimte met open keukendie beide zicht hebben op het terras en de zongerichte tuin;Op de eerste verdieping bevinden zicht drie ruime slaapkamers, grote badkamer voorzien van dubbele lavabo, inloopdouche, ligbad en toilet.Er is eveneens een zolderverdieping aanwezig die kan gebruikt worden als extra berging.Twee autostaanplaatsen zijn eveneens in de huurprijs inbegrepen;Kortom : energiezuinige woning voorzien van alle modern comfort.Onmiddellijk beschikbaar Bel ons voor een bezoek aan deze mooie woning via 053/83.19.06

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.200
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2024
Bewoonbare oppervlakte
150 m2
Referentie
2X8U8CEX4NHY
Makelaar Code
Jeruzalemstraat 2 b
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
22 Mar 2024
€1.200 / Immo De Bisschop
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com