Home Te Huur Huis 8610 Handzame
Edewallestraat 85
Kaart

Edewallestraat 85

8610 Handzame Huis Te Huur
4 slaapkamers

Ontdek deze charmante woning, die u verwelkomt met een inkomhal voorzien van een gastentoilet. Eenmaal binnen, wordt u ondergedompeld in de helderheid van de ruime woonkamer, perfect voor ontspannen momenten met familie of vrienden. De grote, volledig ingerichte leefkeuken heeft uitzicht op de tuin, waardoor het een geweldige plek is om te koken en te entertainen.

De woning biedt ook het comfort van twee badkamers -één met een douche en wastafel, en de andere met een ligbad, dubbele wastafel en toilet. Er zijn vier royale slaapkamers beschikbaar, ideaal voor een groot gezin of om te gebruiken als gastenkamers of thuiswerkruimtes.

Een toegevoegde bonus is de zolder, perfect voor opslag of om te renoveren tot extra leefruimte. En voor diegenen die genieten van het buitenleven, is er ook een prachtige tuin om te genieten van zonnige dagen.

Deze woning wordt vrij op 1 juni 2024. Ondanks zijn ruimte en charme, worden er geen algemene kosten aangerekend. Met een EPC van 525 kWh/m², is deze woning een fantastische vondst voor iedereen die op zoek is naar hun nieuwe droomhuis.

* * *

Edewallestraat 85 - 8610 Handzame - Deze gezellige woning bestaat uit een inkom met toilet, ruime lichtrijke woonkamer en ruime ingerichte (leef)keuken met zicht op de tuin. Hiernaast beschikt deze ook over 2 badkamers (1x met douche en lavabo en 1x met ligbad, dubbele lavabo en toilet), 4 ruime slaapkamers, zolder en tuin.


Vrij op: 1 juni 2024
EPC: 525 kWh/m²
Geen algemene kosten

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 970
Algemeen
Type
Huis
Referentie
UIUX15CMCH2K
Makelaar Code
5098
EPC Waarde
525 kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
20160603-0001717161-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
12 Apr 2024
€970 / Immo-Gryson
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com