Home Verhuurd Huis 9070 Heusden
Rendekensstraat 9
Kaart

Rendekensstraat 9

9070 Heusden Huis Verhuurd
187 m² wonen
3 slaapkamers
€1.295

Deze moderne halfopen woning, gelegen in een rustige woonwijk in Heusden, biedt vlotte bereikbaarheid dankzij de nabijgelegen op- en afrit. De woning beschikt over een zuidwestelijk georiënteerde tuin van 235 vierkante meter en een dubbele oprit, wat extra voordelen biedt.

De woning straalt een industriële stijl uit en is als volgt ingedeeld: een inkomhal met vestiairekast en gastentoilet, een leefruimte van 40 vierkante meter met uitzicht op de tuin en een open, volledig uitgeruste keuken inclusief vaatwasser. Daarnaast is er een berging met wasmachine-aansluiting en een tweede toegangsdeur.

Er is een ruime nachthal van 19,5 vierkante meter die kan worden gebruikt als dressing, kantoor of hobbyruimte. De woning heeft drie slaapkamers van respectievelijk 20, 10 en 10 vierkante meter. De badkamer is voorzien van een dubbele wastafel, een douche en een apart toilet.

Heeft u interesse om deze aantrekkelijke woning te huren? U kunt een bezoek inplannen via 09/225.00.78. Let op, co-housing is niet mogelijk.

* * *

Rendekensstraat 9 - 9070 Heusden - Deze hedendaagse halfopen woning is gelegen in een rustige, residentiële buurt te Heusden. In de nabije buurt bevindt zich een op- en afrit waardoor u geniet van de vlotte bereikbaarheid. Een extra troef is de zuid-west gerichte tuin (235 m²) en de dubbele oprit.
De woning heeft een industriële stijl en werd ingedeeld als volgt:Inkomhal met vestiaire kast en gasten toiletLeefruimte (40m²) met  zicht op de tuin en open keuken. De keuken is volledig uitgerust incl. vaatwasser. Berging met aansluiting voor een wasmachine en tweede toegangsdeurRuime nacht hal (19.5m²) dewelke kan dienst doen als dressing, bureau, hobbyruimte,...3 slaapkamers (20m², 10m² en 10m²)Badkamer met dubbele wastafel, douche en apart toilet
Interesse om deze leuke woning te huren? Een bezoek kan ingepland worden via 09/225.00.78. Co-housing is niet mogelijk.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 1.295
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2012
Bewoonbare oppervlakte
187 m2
Referentie
6YOGYR5IK88O
Makelaar Code
63756
EPC Waarde
94 kWh/m2
EPC Label
A
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2024
€1.295 / de Fooz
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com