Kaart

Vrijheid 4

2320 Hoogstraten Huis Te Huur
170 m² wonen
180 m² perceel
2 slaapkamers

Deze gezellige eengezinswoning bevindt zich net buiten het levendige centrum van Hoogstraten, vlakbij winkels, scholen en openbaar vervoer. Je betreedt de woning via een inkomhal die leidt naar een bureau of speelkamer. Hierop volgt de woonkamer en een uitgeruste keuken. De keuken geeft toegang tot een badkamer met lavabo en ligbad, en een apart toilet. De eerste verdieping telt twee slaapkamers en de zolder kan eveneens als slaapkamer ingericht worden. De verharde tuin, bereikbaar per fiets vanaf de achterkant van het huis, biedt plaats aan een handig opberghok voor bijvoorbeeld fietsen of tuinmeubelen. De woning is geschikt voor maximaal drie personen, huisdieren zijn niet toegestaan en roken binnen is verboden.

* * *

Vrijheid 4 - 2320 Hoogstraten - Net buiten het bruisende centrum van Hoogstraten, op wandelafstand van winkels, scholen en openbaar vervoer, vindt u deze éénsgezinswoning.
De woning is als volgt ingedeeld, u betreedt de woning vooraan langs de inkomhal waarna u een bureau/speelkamer binnenstapt.Aansluitend vindt u de woonkamer en ingerichte keuken.Vanuit de keuken heb je toegang tot de badkamer (voorzien van enkele lavabo en ligbad) en aparte toilet.Op de eerste verdieping bevinden zich 2 slaapkamers, op de tweede verdieping een zolder die ook dienst kan doen als slaapkamer.De woning en verharde tuin zijn achteraan per fiets toegankelijk.In de tuin is een handig opberghok (oa voor fietsen, tuinmeubilair) voorzien.De woning is ideaal voor max 3 personen, huisdi eren zijn niet toegelaten.Roken in de woning is niet toegestaan.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 800
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1964
Grond oppervlakte
180 m2
Bewoonbare oppervlakte
170 m2
Referentie
3733520210726194300
Prijs Geschiedenis
26 Jul 2021
€800 / --
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com