Home Te Huur Huis 3040 Huldenberg
Victor Philipsstraat 23
Kaart

Victor Philipsstraat 23

3040 Huldenberg Huis Te Huur
140 m² wonen
3 slaapkamers

Dit prachtig gelegen en volledig instapklare, vrijstaande woning met drie slaapkamers bevindt zich in het rustige Huldenberg. De ligging is ideaal gepositioneerd tussen Brussel en Leuven, hetgeen zowel rust als bereikbaarheid biedt. Vanuit de onderhoudsvriendelijke tuin geniet u van een schitterend uitzicht op het dorp en de kerk van Huldenberg.

Bij binnenkomst leidt een inkomhal u naar de uitgeruste keuken en de gezellige woonkamer die voorzien is van een open haard (cassette). De drie slaapkamers, waarvan één met ingebouwde kasten, bieden voldoende ruimte en comfort. Daarnaast beschikt de woning over een badkamer met twee lavabo's en een aangename inloopdouche. Extra opbergruimte vindt u op de grote stockagezolder.

De volledige onderkeldering van de woning biedt veel potentieel en de garage heeft plaats voor één wagen. Als bonus is er een tuinhuis in de onderhoudsvriendelijke tuin voor extra opslagruimte. Het EPC bedraagt 471 kWh/m².

Huur deze woning vanaf 1 mei 2024 voor €1.350 per maand, exclusief verbruikskosten. Dankzij de ligging nabij Brussel, Europese instellingen en belangrijke invalswegen is dit de ideale woning voor wie na een drukke werkdag wil thuiskomen in een groene, rustige omgeving.

* * *

Victor Philipsstraat 23 - 3040 Huldenberg - Deze vrijstaande woning met drie slaapkamers is perfect instapklaar. Gelegen in een groene rustige omgeving centraal tussen Brussel en Leuven. Prachtig uitzicht over de gemeente Huldenberg! EPC 428 kWh/m²

De woning bestaat uit een inkomhal, geïnstalleerde keuken, woonkamer met open haard (cassette), drie slaapkamers waarvan één met ingebouwde kasten, een badkamer bestaande uit twee lavabo's en een inloopdouche. De woning beschikt tevens over een grote stockagezolder. Deze woning is volledig onderkelderd en de garage biedt plaats voor één wagen. De woning is omgeven door een onderhoudsvriendelijke tuin met tuinhuis en prachtig uitzicht over het dorp en de kerk van Huldenberg.

Beschikbaar vanaf 01/05/2024  - Huurprijs bedraagt 1.350€/maand excl kosten voor het verbruik.

Gelegen in een rustige omgeving te Huldenberg centraal op de as Leuven - Overijse, nabij Brussel, Europese instellingen en belangrijke invalswegen. Uitermate geschikt voor wie van een groene omgeving en rust houdt na een drukke werkdag.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.350
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1987
Bewoonbare oppervlakte
140 m2
Referentie
QBS5LILXFEA5
Makelaar Code
5929291
Prijs Geschiedenis
11 Apr 2024
€1.350 / GVE Immobiliën
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com