Kaart

1050 Ixelles Huis Te Huur
290 m² wonen
257 m² perceel
4 slaapkamers

Gelegen in Ixelles, op een steenworp afstand van de ULB, winkels en openbaar vervoer, vind je deze lichte en ingerichte gezinswoning. De woning heeft ongeveer een oppervlakte van 290m² en beschikt over vier ruime slaapkamers, twee badkamers en een zuidgerichte tuin. Op de begane grond vind je een inkomhal met vestiaire en toilet, een mooi uitgeruste kantoorruimte en voldoende bergruimte.

De eerste verdieping is voorzien van een ruime, lichte eetkamer van ongeveer 20m² en een gezellige woonkamer van 28m². Deze ruimtes worden geaccentueerd door een decoratieve open haard en geven toegang tot het terras en de tuin. De volledig uitgeruste keuken met gezellige ontbijthoek maakt het plaatje compleet.

Op de tweede verdieping bevinden zich drie slaapkamers, respectievelijk 18m², 18m² en 9m² groot. De grote slaapkamers hebben allebei een wastafel, en één van hen heeft ook toegang tot een balkon. Er is op deze verdieping ook een badkamer en een apart toilet aanwezig.

De volledige derde verdieping wordt ingenomen door een grote slaapkamer van 20m² met een eigen en-suite badkamer, uitgerust met een bidet. Daarnaast is er zelfs een wasruimte in het huis aanwezig. Ten slotte is er voor de woning parkeerplaats voor twee auto's voorzien.

Ontdek deze woning bij L&P. Het energieprestatiecertificaat is E-.

* * *

IXELLES, dicht bij de ULB, winkels en vervoer, licht ingerichte eengezinswoning (4 slpk/2 badk) van ± 290 m² met tuin op het zuiden. Het bestaat op de begane grond uit een inkomhal met vestiaire en toilet, mooie kantoorruimte en berging. Op de eerste verdieping, ruime en lichte eetkamer van ± 20m² en woonkamer van ± 28m² met decoratieve open haard en toegang tot het terras en de tuin, ingerichte keuken met ontbijthoek. Op de 2e verdieping, slaapkamer met kast van ± 18m² en toegang tot een balkon, slaapkamer van ± 18m² met wastafel, slaapkamer van ± 9m², badkamer en apart toilet. De 3e verdieping heeft een slaapkamer van ± 20m² en en-suite badkamer met bidet. Wasruimte. Twee parkeerplaatsen. PEB : E-. Te ontdekken bij L&P !

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 3.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
257 m2
Bewoonbare oppervlakte
290 m2
Referentie
3J2VHITS-SYF
Prijs Geschiedenis
13 Apr 2024
€3.000 / Latour & Petit
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com