Home Verhuurd Huis 3890 Jeuk
Roland Snyersstraat 35
Kaart

Roland Snyersstraat 35

3890 Jeuk Huis Verhuurd
159 m² wonen
Prijs op aanvraag

Ontdek deze charmante open bebouwing, prachtig gelegen in het idyllische landschap van Jeuk, een deelgemeente van Gingelom. Deze woning, genesteld in het betoverende Haspengouwse landschap, biedt een unieke mix van rustieke charme en moderne luxe.

Dankzij de verhoogde ligging baadt elke ruimte in natuurlijk licht, wat bijdraagt aan de warme en uitnodigende sfeer. De tuin, met zijn majestueuze bomen, is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de rustige omgeving.

De woning zelf ademt karakter uit, met prachtige balkenplafonds en een karakteristieke deur met gekleurd glas. Een aangrenzende ruimte biedt flexibiliteit voor verschillende doeleinden.

De moderne keuken is uitgerust met alle nodige luxe voor een aangename kookervaring. Naast de keuken vind je een veranda die toegang geeft tot de koer. Op de begane grond is er ook een badkamer voor extra gemak.

Op de bovenverdieping bevinden zich twee royale en twee kleinere slaapkamers, waarvan twee met aparte dressingruimtes. Er is ook een tweede badkamer aanwezig.

Dit huis biedt een unieke kans om comfortabel wonen te combineren met landelijke charme. Mis deze kans niet en neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te regelen.

Samengevat:
- Huurprijs: €950
- Waarborg: €2.850
- Deelname plaatsbeschrijving: €475

* * *

Roland Snyersstraat 35 - 3890 Jeuk - CHARMANTE OPEN BEBOUWING MET 4 SLKS

Welkom in dit charmante vrijstaande huis, gelegen in het idyllische landschap van Jeuk, een deelgemeente van Gingelom, te midden van het betoverende Haspengouwse landschap. Deze woning biedt een unieke combinatie van rustieke charme en moderne luxe, perfect voor wie op zoek is naar een sfeervolle leefomgeving.

Dankzij zijn verhoogde ligging geniet dit huis van overvloedig natuurlijk licht, waardoor elke ruimte een warme en uitnodigende sfeer heeft.
De prachtige tuin met majestueuze bomen, wat een vredige omgeving creëert voor te ontspannen en te genieten van de natuur.

De woning straalt karakter uit met zijn prachtige balkenplafond en een karakteristieke deur met gekleurd glas ernaast. Een aangrenzende ruimte biedt flexibiliteit voor verschillende doeleinde.

De moderne keuken biedt alle luxe die nodig is voor een plezierige kookervaring. Naast de keuken bevindt zich een veranda met toegang tot de koer en badkamer op de begane grond biedt extra gemak.

Op de bovenverdieping vindt u twee royale slaapkamers en twee kleinere slaapkamers. Twee van de slaapkamers zijn voorzien van aparte dressingruimtes. Hier kan je ook de tweede badkamer terugvinden.

Deze woning is een unieke kans om te genieten van het beste van zowel comfortabel wonen als landelijke charme. Mis deze kans niet om in dit karaktervolle huis in Jeuk te wonen. Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te regelen. Tel 011 74 30 60.

Kort samengevat:
- Huurprijs: €950
- Waarborg: €2.850
- Deelname plaatsbeschrijving: €475

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1952
Bewoonbare oppervlakte
159 m2
Referentie
HC73CQ7TP2BY
Makelaar Code
9666
EPC Waarde
440 kWh/m2
EPC Label
E
EPC Certificaat
20150219-0001733407-1
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com