Home Verhuurd Huis 1880 Kapelle-op-den-Bos
Jan Hammeneckerstraat 6
Kaart

Jan Hammeneckerstraat 6

1880 Kapelle-op-den-Bos Huis Verhuurd
123 m² wonen
3 slaapkamers
Prijs op aanvraag

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Jan Hammeneckerstraat 6 - 1880 Kapelle-op-den-Bos - In een rustige straat in Kapelle-op-den-Bos bieden wij deze halfopen woning aan. Je betreedt de woning via de inkomhal, hieruit kan je doorgaan naar de living, vernieuwde keuken (oven, frigo, inductie kookplaat), slaapkamer (13m²), douchekamer met aansluiting voor wasmachine en droogkast en een afzonderlijk toilet. Op de 1ste verdieping bevinden zich 2 slaapkamers (14m²/ 15m²). De woning beschikt over een garage waar je plaats hebt voor het opslagen van materiaal. In de zuid geörienteerde tuin kan je genieten van de nodige rust alsook op het terras. Op wandelafstand van de woning bevindt zich het station van Kapelle-op-den-Bos alsook verschillende lagere scholen en de middelbare school KOBOS. Verder kan je ook gaan zwemmen in het gemeentelijk zwembad of lopen op de piste Eternit. Nabijheid van lokale handelaars/ openbaar vervoer/ eetgelegenheden.

Extra troeven: aanwezigheid 10 zonnepanelen, verwarming elektrisch en mogelijkheid verwarmen gaskachel, aanwezigheid waterverzachter en aanwezigheid sleutelkluisje buiten.

Wenst u een bezoek of een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Contacteer dan VMV-VASTGOED via 052/503 503 of via info@vmv-vastgoed.be!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
123 m2
Referentie
JYYFSHTWIV-X
Makelaar Code
1033
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com