Home Te Huur Huis 2460 Kasterlee
Spoorwegstraat 44
Kaart

Spoorwegstraat 44

2460 Kasterlee Huis Te Huur
84 m² wonen
110 m² perceel
2 slaapkamers

Deze charmante woning ligt vlakbij het centrum van Tielen, in een rustige eenrichtingsstraat. Winkels, openbaar vervoer en andere faciliteiten liggen op loopafstand.

Op de begane grond vind je een inkomhal met vestiaireruimte en een gastentoilet. De ruime, lichte woonkamer is voorzien van houten elementen die zorgen voor een gezellige sfeer. De keuken is uitgerust met een keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast en dubbele spoelbak. Overige apparatuur dien je zelf te voorzien. Achterin bevindt zich een berging/technische ruimte met wasmachineaansluiting. Via de achterdeur kom je op het volledig omheinde, noordwestelijk gelegen terras van 16,50m².

Op de eerste verdieping tref je twee slaapkamers aan (12,50m² en 8,50m²) en een badkamer met enkele lavabo, spiegel, douchecabine en toilet. Daarnaast beschikt de woning over een kelder van 6m² en een kruipzolder. Voor het gebouw is er parkeerruimte voor één auto. Verder is er geen parkeergelegenheid in de straat.

Extra kenmerken van deze woning zijn onder andere de inbegrepen armaturen en raamdecoratie. De woning is per direct beschikbaar, wordt verwarmd op aardgas en is instapklaar. De abonnementskosten voor water, gas en elektriciteit zijn voor rekening van de huurder.

* * *

Spoorwegstraat 44 - 2460 Kasterlee -
Gesitueerd nabij het centrum van Tielen, in een éénrichtingsstraat. Verschillende faciliteiten zoals winkels, openbaar vervoer (bus/ treinstation) ... op wandelafstand. 

 Het omvat volgende indeling: 
 
 GELIJKVLOERS 
 De inkomhal beschikt over vestiaire ruimte en verleent toegang tot het gastentoilet. Verder treft men de ruime- en lichtrijke leefruimte. De aanwezige houten elementen geven de ruimte karakter en stralen gezelligheid uit.  
 De keuken beschikt over volgende toestellen: een keramische kookplaat inclusief afzuigkap, ijskast en een dubbele spoelbak. Alle andere apparatuur is door de huurder zelf te voorzien. 
 De berging/ technische ruimte met aansluiting voor de wasmachine situeert zich achterin. Langs de achterdeur wordt er ook toegang verleent tot het volledig omheind, NW-gericht terras van 16,50m². 
 
1STE VERDIEPING  
 De nachthal verleent toegang tot de 2 slaapkamers (12,50m²- en 8,50m²), alsook tot de badkamer met enkele lavabo, spiegel, douchecabine- en toilet.  
EXTRA
Tenslotte beschikt de woning over een kelderverdiep van 6m², alsook over een kruipzolder. Parking: vooraan het gebouw is er ruimte voorzien voor 1 wagen te parkeren. Verder biedt de straat geen parkeergelegenheid. 
BIJZONDERHEDEN   
Inclusief armaturen- en raamdecoratie  
ONMIDDELLIJK beschikbaar 
Verwarm op aardgas 
Gezellig- en instapklaar 
De abonnementskosten voor de nutsvoorzieningen (water, gas en elektriciteit) zijn voor de huurder  

 

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 800
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
110 m2
Bewoonbare oppervlakte
84 m2
Referentie
5SGDZ6OLAT6C
Makelaar Code
5552559
EPC Waarde
354 kWh/m2
EPC Label
D
EPC Certificaat
3166822-res-1
Prijs Geschiedenis
12 Mar 2024
€800 / Immo Point
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com