immo Kaart

, 8300 Knokke

Huis Te Huur in Knokke
4 slaapkamers

Rustig gelegen in de prestigieuze omgeving van het Zoute, villa met 4 slaapkamers met wijd uitzicht op de golf van Knokke, met bewoonbare oppervlakte van ruim ±300 m².
Via de ruime inkomhal met vestiairekast bereikt men de lichtrijke woonkamer voorzien van open haard en de volledig geïnstalleerde open keuken. Deze biedt toegang tot de bijkeuken voorzien van oa. extra koelkast, wijnfrigo en was- en droogkast. Daarnaast bevindt zich een polyvalente ruimte die kan dienst doen als bureauruimte, slaapkamer. Op de eerste verdieping leidt de nachthal naar de master bedroom met gashaard, voorzien van inloopdressing en eigen badkamer met dubbele wastafel. Daarnaast bevindt zich de tweede slaapkamer, voorzien van ingemaakte kasten, met eigen badkamer met dubbele wastafel en ligbad. Beide slaapkamers hebben een terras met uitzicht op de golf. Op de tweede verdieping bevindt zich de derde slaapkamer, met aanpalende ruimte die eventueel kan dienst doen als een extra slaapkamer, en douchekamer. Achteraan de woning is de tuin met vijver en aangelegd terras gelegen, vlak aan de golf.
Aanvullend: airconditioning in de slaapkamers. Hoogwaardige afwerking met oa parketvloeren. Carport met opbergruimte aanwezig.
De gemeente Knokke is gelegen aan de Belgische kust en biedt talloze luxe winkels, restaurants, parken, scholen en transportvoorzieningen.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op +32 3 647 30 72.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 4.050
Algemeen
Type
Huis
Referentie
SS9T6R189EMI
Makelaar Code
5153312
Prijs Geschiedenis
16 Dec 2022
€4.050 / Sotheby's Antwerpen
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com