Home Te Huur Huis 9150 Kruibeke
Nieuwe Kerkstraat 35
Kaart

Nieuwe Kerkstraat 35

9150 Kruibeke Huis Te Huur
181 m² wonen
3 slaapkamers
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Op zoek naar een ruime huurwoning met drie slaapkamers en een grote tuin in het hart van Kruibeke? Deze prachtige rijwoning is ideaal gelegen in het centrum, op loopafstand van supermarkten, restaurants en andere voorzieningen. Hoewel er geen garage of privéparkeerplaats bij de woning hoort, is er voldoende parkeergelegenheid in de straat.

Bij binnenkomst in de woning wordt u verwelkomd door een inkomhal die leidt naar een ruime woonkamer met open keuken. De keuken is volledig uitgerust met alle benodigde apparatuur. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot een berging, ideaal voor uw wasmachine en droger. Deze berging is ook bereikbaar vanaf de buitenkant van de woning.

De eerste verdieping biedt twee slaapkamers en een badkamer, uitgerust met een dubbele wastafel, douche en bad. Een tweede trap leidt naar de zolder, die is omgetoverd tot een derde slaapkamer met ingebouwde kasten om de ruimte te optimaliseren.

Achter de woning vindt u een grote tuin met terras en tuinhuis, perfect om te genieten van de buitenlucht. Met gemakkelijke toegang tot belangrijke verkeersaders zoals de E17, is deze woning perfect voor wie op zoek is naar ruimte en gemak in Kruibeke.

* * *

Nieuwe Kerkstraat 35 - 9150 Kruibeke - Omschrijving Ruime rijwoning met 3 slaapkamers en grote tuin te huur in Kruibeke. Bent u opzoek naar een ruime woning met 3 slaapkamers en een tuin in het hartje van Kruibeke? Lees en kijk dan snel even verder!

Noteer dat deze woning in het centrum van Kruibeke gelegen is, op een 5/10 min wandelen hebben we supermarkten, restaurants en verder nuttige faciliteiten. We hebben op een 3km van de woning invalswegen zoals de E17. Er is geen garage of privé parkeerplaats maar geen zorgen, in de straat is er voldoende parkeerplaats!

De woning komen we binnen in de inkomhal, verder komen we in de ruime leefruimte samen met de open keuken. De keuken beschikt over alle nuttige uitrustingen. De leefruimte heeft via een deur ook nog een verbinding naar de berging waar er plaats is voor onder andere het wasmachine en droogkast. De berging is ook bereikbaar langs buiten via de voorkant van de woning. We nemen de trap naar het 1ste verdiep, hier hebben we 2 slaapkamers en de badkamer die uitgerust is van een dubbele lavabo met opbergruimte, een douche en een bad. Verder nemen we de 2de trap naar de zolder die ingericht is als 3de slaapkamer. Hier zijn ingebouwde kasten voorzien om de ruimte groter te maken.

De woning heeft een grote tuin met terras en tuinhuis achteraan.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
181 m2
Referentie
OG7REFIP30K8
Makelaar Code
Nieuwe Kerkstraat 35, 9150 Kru
EPC Waarde
126 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20240415-0003213565-RES-1
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com