Home Te Huur Huis 9750 Kruisem
Gentsesteenweg 18
Kaart

Gentsesteenweg 18

9750 Kruisem Huis Te Huur
274 m² wonen
2 slaapkamers

Deze schitterende architectenvilla in het groene Kruisem, aan de voet van de Vlaamse Ardennen, is nu te huur. Met zijn strakke L-vormige ontwerp biedt de woning een overvloed aan ruimte, openheid en licht, en straalt pure klasse uit.

De binnenhoek van de L-vorm, op het zuid-oosten, is volledig open waardoor zowel de keuken als de woonkamer een breed uitzicht hebben op de tuin en de velden daarachter. Het ruime terras vult de L-vorm aan en creëert een intieme zone in de tuin, afgebakend door een plataan die voor schaduw zorgt in de zomer.

Binnen leidt de hal naar de woonkamer, de volledig uitgeruste keuken met ontbijthoek en ruime bijkeuken, evenals de slaapruimte met twee slaapkamers, elk met hun eigen badkamer, en een apart toilet in de nachthal. De hal biedt ook toegang tot een extra grote ruimte, die kan dienen als kantoorruimte, praktijkruimte voor een vrij beroep of als derde slaapkamer.

Een trap en een lift vanuit de hal leiden naar de volledig onderkelderde benedenverdieping, met ruimte voor vier auto's, een grote hobbyruimte met buitenlicht/-zicht, een technische ruimte, een berging voor provisie en een extra grote berging.

De onderhoudsvriendelijke, minimalistische woning is uitgerust met alle moderne comfort. Het vaste meubilair in de woonkamer, keuken, bijkeuken, nachthal, hoofdslaapkamer en dressing is inbegrepen en past perfect bij de architectuur van de woning. De woning is volledig aangepast voor ouderen, met aangepast sanitair, brede deuren, ruime kamers en een lift naar de kelder. Alle woonruimtes bevinden zich op het gelijkvloers, dus er zijn geen trappen te beklimmen. Deze woning is per direct beschikbaar.

* * *

Gentsesteenweg 18 - 9750 Kruisem - Deze prachtig villa (architectenvilla) komt te huur in het groene Kruisem, aan de voet van de Vlaamse Ardennen.

De woning heeft een strakke grafische L-vorm met een overvloed aan ruimte, openheid en licht en straalt klasse uit..

De binnenhoek van de L-vorm (achtergevel – Zuid-Oost) werd maximaal opengewerkt. Zo krijgen zowel de keuken als de leefruimte een ruim zicht op de tuin en de achterliggende velden. Het ruime terras vult de L-vorm op en creëert een intieme zone in de tuin.

Een plataan bakent deze zone af en zorgt voor zomerse lommerte.

Via de inkomhal bereikt men enerzijds de leefruimte , de volledig uitgeruste keuken met ontbijthoek en ruime bijkeuken alsook de slaapzone met 2 slaapkamers elk met hun badkamer en een apart toilet in de nachthal.

Anderzijds heeft de inkomhal toegang tot een ruime extra ruimte (bureauruimte mogelijks dienstig voor een vrij beroep of een 3de slaapkamer).

Via de trap en een lift bereikt men vanuit de inkomhal de kelderverdieping (woning is volledig onderkelderd) met ruimte voor 4 auto’s, een grote (hobby) ruimte achteraan met buitenlicht/-zicht, een techn. ruimte, een berging voor provisie en een grote extra berging)

Deze onderhoudsvriendelijke minimalistische woning is voorzien van alle modern comfort.
Het vast meubiliair in de living, keuken, bijkeuken, nachthal, master bedroom en dressing maken deel uit van de woning en vormen een geslaagde synthese met de architectuur.
De woning is volledig afgestemd op 'de oudere dag': aangepast sanitair, brede deuren, ruime vertrekken, een lift naar de kelder....

Alle woonruimtes bevinden zich ook op het gelijkvloers zodat de bewoners geen trappen hoeven te trotseren.
Deze woning is onmiddellijk beschikbaar.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.450
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2003
Bewoonbare oppervlakte
274 m2
Referentie
CUNC2M1CZILO
Makelaar Code
prachtige-architectenvilla-in-
EPC Waarde
295 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20240304-0003164211-RES-1
Prijs Geschiedenis
19 Mar 2024
€1.450 / Agence Rosseel
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com