Kaart

Meerskant 9

9280 Lebbeke Huis Te Huur
3 slaapkamers

Ontdek deze charmante gezinswoning gelegen in een rustig straatje in het centrum van Denderbelle. Deze gemoedelijke dorpssfeer wordt verrijkt met lokale voorzieningen zoals winkels en scholen op korte afstand.

Op de begane grond van deze woning vindt u een inkomhal die leidt naar een uitnodigende en ruime woonkamer. Verder is er een praktische keuken, een apart toilet, een handige berging met wasmachineaansluiting en een garage uitgerust met een automatische poort.

De eerste verdieping huisvest drie royale slaapkamers - waarvan één beschikt over ingebouwde kasten – en een bureauruimte. De badkamer is voorzien van een ligbad met douche en een wastafelmeubel. Ook op deze verdieping bevindt zich een apart toilet.

Aan de voorkant van de woning kunt u genieten van een knusse en ommuurde tuin. Een extra voordeel van deze woning is de ruime oprit, die voldoende ruimte biedt voor het parkeren van meerdere auto's.

De woning wordt verwarmd via centrale verwarming en is beschikbaar voor verhuur tegen een maandelijkse huurprijs van 950 euro.

Voor meer informatie of om een bezichtiging aan te vragen, neem gerust contact op via tomvdb@immotijl.be of bel naar 0485 75 71 17.

* * *

Meerskant 9 - 9280 Lebbeke - Charmante gezinswoning in een rustige straat te Denderbelle. De woning is gelegen in een rustige straat in het dorpscentrum van Denderbelle met scholen, winkels, …..
Het gelijkvloers van de woning omvat een inkomhal, een ruime leefruimte, een keuken, een apart toilet, een ruime berging met aansluiting voor wasmachine en een garage met automatische poort.
Op de bovenverdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers waarvan één met ingemaakte kasten, een bureauruimte, een badkamer (ligbad met douche en lavabo met meubel) en een apart toilet.
Vooraan de woning is de afgesloten gezellige tuin terug te vinden.
Een pluspunt aan de woning is de ruime oprit die plaats biedt voor het stallen van meerdere wagens.
De verwarming van de woning is aan de hand van centrale verwarming. Huurprijs: 950 euro per maand. Wil je graag wat meer informatie of graag een bezoek?
Je kan ons steeds contacteren via tomvdb@immotijl.be of 0485 75 71 17

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 950
Algemeen
Type
Huis
Referentie
0RDYMBRGSPVU
Makelaar Code
5917050
EPC Waarde
210 kWh/m2
EPC Label
C
Prijs Geschiedenis
26 Mar 2024
€950 / Immo Tijl
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com