Home Verhuurd Huis 9340 Lede
Grote Steenweg 63
Kaart

Grote Steenweg 63

9340 Lede Huis Verhuurd
937 m² perceel
2 slaapkamers
Prijs op aanvraag

Deze statige villa, gelegen nabij het centrum van Oordegem, is nu beschikbaar voor bezichtiging. U kunt zich inschrijven voor een rondleiding via onze website www.immoderas.be/afspraak-instructies. De woning is gunstig gelegen dichtbij lokale winkels, openbaar vervoer en scholen. Bovendien bent u binnen 5 minuten op de E40.

Bij het betreden van deze majestueuze woning wordt u verwelkomd in een ruime inkomhal met gastentoilet en vestiaire. De hal leidt naar een lichte leefruimte die uitloopt in een goed uitgeruste keuken met heteluchtoven, magnetron, koelkast en vaatwasser. Vanuit de leefruimte heeft u toegang tot de onderhoudsvriendelijke tuin, compleet met zonneterras en vijver.

De bovenverdieping herbergt twee royale slaapkamers, een apart toilet en een badkamer voorzien van ligbad, douchecabine en dubbele wastafel. Een ruime dressing met ingebouwde kasten en een extra toilet dragen verder bij aan het comfort. Extra voordelen zijn de dubbele ingebouwde garage en reeds geïnstalleerde lichtarmaturen, wat deze woning echt uniek maakt.

Of u nu op zoek bent naar gemak, comfort of locatie, deze prachtige villa in Oordegem biedt het allemaal. Mis deze kans niet en plan vandaag nog uw bezoek.

* * *

Grote Steenweg 63 - 9340 Lede - OORDEGEM - Statige villa

Inschrijven voor het geplande bezoekmoment kan via onze website => www.immoderas.be/afspraak-instructies

Vlakbij het centrum van Oordegem is dit prachtige villa gelegen. Kleinhandelszaken, openbaar vervoer en een schooltje zijn in de directe omgeving.
De E40 bereik je binnen de 5 minuten!

Deze statige woning wordt betreden via de inkomhal, compleet met een gastentoilet en vestiaire. Deze hal biedt toegang tot een lichtrijke leefruimte, waar er toegang is tot de keuken met de nodige uitrusting (heteluchtoven, microgolf, koelkast, vaatwasser...). Vanuit de leefruimte is er toegang tot de onderhoudsvriendelijke tuin met zonneterras en vijver. Op de bovenverdieping bevinden zich twee volwaardige slaapkamers, apart toilet en de badkamer met een ligbad, douchecabine en dubbele wastafel. Daarnaast is er een ruime dressing met ingebouwde kasten en een apart toilet.

Verder zijn er een dubbele inpandige garage en reeds aanwezige lichtarmaturen, wat extra troeven zijn van dit unieke pand.





Kijkdag: 17/04/2024 - 17:00

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
937 m2
Referentie
SQ5WTMKPSMFC
Makelaar Code
5943110
EPC Waarde
388 kWh/m2
EPC Label
D
EPC Certificaat
2024102-0003097183-RES-1
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com