Home Verhuurd Huis 9050 Ledeberg
Hoveniersstraat 22
Kaart

Hoveniersstraat 22

9050 Ledeberg Huis Verhuurd
158 m² wonen
3 slaapkamers
€1.025

Om een bezoek te plannen aan deze sfeervolle woning in het hartje van Ledeberg, kunt u terecht op onze website https://vicusvastgoed.be/nl/te-huur. Hier vindt u het betreffende pand en kunt u klikken op 'bezoek aanvragen'. Na het invullen van uw huurprofiel nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Deze woning combineert modern comfort met een gezellige sfeer. De inkomhal leidt u naar de woonkamer en keuken. Het hele gelijkvloers is afgewerkt met laminaatvloeren, terwijl de keuken uitgerust is met alle nodige inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, hete lucht oven, inductiekookplaat, en een koolstofafvoer. Via het grote raam in de keuken heeft u toegang tot een charmant stadsterras.

Op de eerste verdieping bevindt zich een apart toilet, een ruime kamer en de badkamer, uitgerust met een dubbele wastafel en een ligbad met jetstream en douchescherm.

Een verdieping hoger treft u een tweede ruime slaapkamer aan, alsook een was- en strijkkamer, voorzien van een wasmachineaansluiting en voldoende opbergruimte voor huishoudelijke producten en wasmanden.

Tot slot kan de zolderverdieping naar wens worden ingericht als master bedroom, hobbyruimte, kantoorruimte of een combinatie hiervan. Kortom, deze woning biedt volop mogelijkheden om uw droomhuis te creëren.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Hoveniersstraat 22 - 9050 Ledeberg - - Een bezoekmoment aanvragen kan via onze website: https://vicusvastgoed.be/nl/te-huur .
- Ga naar het respectievelijke pand en klik op ‘bezoek aanvragen’. Na invullen van ‘mijn huurprofiel’ koppelen wij spoedig terug.

Gezellige woning in hartje Ledeberg die voldoet aan alle moderne comfort.

Binnenkomen doen we in de inkomhal, die ons meeneemt naar de leefkamer en keuken. De benedenverdieping is volledig afgewerkt met laminaatvloeren, de keuken is voorzien van alle nodige ingebouwde toestellen: vaatwasmachine, heteluchtoven, inductiekookplaat, koolstofafvoer. Het grote raam in de keuken biedt toegang tot het toffe stadsterras.
Op de eerste verdieping is er een afzonderlijk toilet, eerste ruime kamer en de badkamer terug te vinden. Badkamer bestaat uit dubbel wasmeubel & een ligbad met jets met douchescherm.
Een verdieping hoger is er een tweede ruime slaapkamer terug te vinden, alsook een ruime was/strijkkamer met aansluiting wasmachine, kastjes voor producten en manden op te bergen.
De zolderverdieping kan gebruikt worden als master bedroom, hobbykamer, bureau of combinatie.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.025
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
158 m2
Referentie
85INSQ8XA980
Makelaar Code
8162454
EPC Waarde
216 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20140505-0001586219-00000005-7
Prijs Geschiedenis
23 Mar 2024
€1.025 / Vicus Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com