Home Te Huur Huis 3970 Leopoldsburg
Koningsstraat 51
Kaart

Koningsstraat 51

3970 Leopoldsburg Huis Te Huur
61 m² wonen

Gelegen in de kern van Leopoldsburg is dit veelzijdige handelspand een uitgelezen kans voor uw onderneming. De locatie, omringd door diverse parkeermogelijkheden zoals Koning Leopold III laan en parking Ijzerlei, beide op slechts 150 meter afstand, evenals de parkeerplaats van het station op 200 meter, zorgt voor een vlotte toegankelijkheid. Bovendien is kortparkeren direct voor het pand mogelijk.

De strategische ligging in het stadscentrum garandeert een hoge zichtbaarheid in het straatbeeld, wat uw onderneming extra in de kijker zet.

Het pand zelf verwelkomt u met een ruime handelsruimte, uitgerust met voldoende stopcontacten, wateraansluitingen en een warmtepomp. Een gastentoilet en een handige opbergruimte/kelder maken deze ruimte compleet. Extra comfort is voorzien in de vorm van een aparte kamer die kan dienen als personeelsruimte of extra kantoorruimte. Door de aanwezige voorzieningen kan hier eventueel ook een keuken geïnstalleerd worden. Verder beschikt het pand over een tweede toilet, een binnenkoer en een bergruimte.

Een belangrijke troef van dit pand is het gunstige EPC-Label van categorie B wat wijst op energiezuinigheid. Daarnaast werd het pand volledig gestript en gerenoveerd, klaar om ingevuld te worden met talloze mogelijkheden.

Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse, neem gerust contact met ons op via 011/57.23.16. of info@groepaathos.be.

* * *

Koningsstraat 51 - 3970 Leopoldsburg - Het betreft een polyvalent handelspand op een top locatie in het centrum van Leopoldsburg.
In de nabije omgeving van het pand bevinden er zich diverse parkeermogelijkheden (Koning Leopold III laan op 150 meter, parking Ijzerlei op 150 meter, parking station op 200 meter,..) en kortparkeren voor het pand is tevens mogelijk.

Dankzij de centrale ligging in het centrum en de vele passage bekomt uw onderneming voldoende zichtbaarheid in het straatbeeld.

Bij het betreden van het pand bevinden we ons de handelsruimte voorzien van gastentoilet en een opbergruimte/opbergkelder. De handelsruimte is voorzien van zeer veel stopcontacten, aansluitingen voor warm en koud water, een warmtepomp,..
Aansluitend bevindt er zich een afzonderlijke ruimte die kan voorzien worden voor het personeel of als extra bureauruimte, tevens is dankzij de vele voorzieningen de mogelijkheid om een keuken te installeren.
Daaropvolgend beschikt het pand nog over een tweede toilet, een binnenkoer en een bergruimte.

Extra troeven:
- Zeer gunstig EPC-Label (B)
- Voorzien van warmtepomp
- Diverse mogelijkheden
- Geheel gestript en gerenoveerd

Wenst u meer informatie of een bezoek ter plaatse? Aarzel niet en contacteer ons gerust op het nummer: 011/57.23.16. of per mail op info@groepaathos.be


Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.050
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
61 m2
Referentie
JW4VIEE23UW6
Makelaar Code
2069
EPC Certificaat
20240304-0003163465-KNR-1.
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Niet van toepassing
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
20 Mar 2024
€1.050 / Groep Aathos
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com