Home Verhuurd Huis 9570 Lierde
Eikenmolen 39
Kaart

Eikenmolen 39

9570 Lierde Huis Verhuurd
165 m² wonen
1 slaapkamers
€1.190

Op zoek naar een prachtig onderhouden, ruime woning in een landelijke omgeving? Dan is deze charmante huis met tuin precies wat u zoekt, vooral als u groene vingers hebt! De begane grond van deze uitnodigende woning bestaat uit een hal met apart toilet, een gezellige woonkamer voorzien van een sfeervolle houtkachel, en een volledig ingerichte keuken. Verder vindt u hier een handige tussenruimte, een mooi ingerichte badkamer en twee veelzijdige ruimtes die gebruikt kunnen worden als slaapkamers of als hobbyruimte/bureau. De bovenverdieping beschikt over een nachthal en vier slaapkamers.

Deze woning kent nog meer voordelen: ze is namelijk volledig onderkelderd, wat zorgt voor extra opslagruimte, en is uitgerust met een garage. De keuken is uitgerust met een spoelbak, keramische kookplaat, afzuigkap, oven, koelkast en vaatwasmachine. In de aantrekkelijke badkamer vindt u een inloopdouche, een meubel met dubbele wastafel en een toilet. De woning wordt verwarmd door middel van centrale verwarming op mazout.

Het huis is beschikbaar vanaf 1 juni 2024. Voor meer informatie of een bezichtiging, aarzel niet om contact op te nemen met Maggie op het nummer 0496/98 11 30.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Eikenmolen 39 - 9570 Lierde - Deze goed onderhouden ruime woning met tuin is landelijk gelegen en zoekt een huurder met groene vingers!Het gelijkvloers heeft volgende indeling: inkomhal met apart toilet, gezellige woonkamer met houtkachel, ingerichte keuken , sas, ingerichte badkamer, 2 slaapkamers/hobby- of bureauruimte . De verdieping beschikt over een nachthal en 4 slaapkamers. De woning is volledig onderkelderd en hier bevindt zich ook de garage.Uitrusting keuken: : spoeltafel, keramische kookplaat, dampkap, oven , koelkast, vaatwasmachine .Badkamer: inloopdouche, meubel met dubbele lavabo en toilet.Centrale verwarming op mazout .Beschikbaar vanaf 01 juni 2024.Wenst u graag meer informatie of een bezoek, contacteer Maggie: 0496/ 98 11 30

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.190
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1988
Bewoonbare oppervlakte
165 m2
Referentie
ID7HXFTLQLEP
Makelaar Code
W-1087/24
EPC Waarde
320 kWh/m2
EPC Label
D
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Landschappelijk waardevol agrarisch gebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
20 Mar 2024
€1.190 / Vastgoed Liedec
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com