Home Te Huur Huis 9160 Lokeren
Bakkerstraat 72
Kaart

Bakkerstraat 72

9160 Lokeren Huis Te Huur
216 m² wonen
4 slaapkamers

Ontdek deze charmante, vrijstaande hoeve die perfect is voor mensen die houden van een rustieke levensstijl. Wanneer je binnenkomt, word je verwelkomd in de ruime inkomhal, die toegang geeft tot een handig kantoorruimte - ideaal voor thuiswerken. Daarnaast leidt de hal je naar de gezellige living, uitgerust met een inbouwcassette voor de koudere maanden. Grenzend aan de woonkamer vind je de volledig ingerichte keuken, klaar om heerlijke maaltijden te bereiden. De woning beschikt ook over een praktische berging, perfect voor extra opbergruimte.

De grote badkamer, compleet met ligbad en lavavomeubel, biedt alle comfort die je nodig hebt. Met vier ruime slaapkamers, is er voldoende plaats voor het hele gezin. Bovendien beschikt de woning over een garage en een flinke stalling, wat het perfecte landelijke huis creëert.

Deze hoeve profiteert van centrale verwarming op mazout, ideaal voor de Belgische winters, en de ramen zijn voorzien van dubbele beglazing voor energie-efficiëntie. Mis deze kans niet om je ideale landelijk huis te vinden.

* * *

Bakkerstraat 72 - 9160 Lokeren - Deze vrijstaande hoeve bestaat uit een inkomhal, een bureau, een living met inbouwcassette met aansluitend een ingerichte keuken, een berging, een badkamer met ligbad en lavavomeubel, 4 slaapkamers, een garage en een grote stalling. Centrale verwarming op mazout en ramen voorzien van dubbele beglazing.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.100
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
216 m2
Referentie
NEFRS2VLB5-A
Makelaar Code
VH625
EPC Waarde
459 kWh/m2
EPC Label
E
EPC Certificaat
202212230002762856-RES-2
Prijs Geschiedenis
11 Apr 2024
€1.100 / Vastgoed Bulteel
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com