Home Verhuurd Huis 9160 Lokeren
Blaasmolenstraat 2-0202
Kaart

Blaasmolenstraat 2-0202

9160 Lokeren Huis Verhuurd
130 m² wonen
2126 m² perceel
2 slaapkamers
€850

Gelegen in een rustige woonwijk van Lokeren dichtbij de E17 en op loopafstand van winkels, scholen en openbaar vervoer, biedt dit energiezuinige en moderne appartement in residentie 't Hof alles voor een comfortabel en duurzaam leven. Voor sportliefhebbers is het dichtbijgelegen fitnesscomplex NRG een geweldige bonus, terwijl natuurliefhebbers kunnen genieten van de groene omgeving rond het Molsbroek en Everslaarsbos.

Dit duplex-appartement, dat beschikbaar is vanaf 1 juli 2024, is zorgvuldig gebouwd met duurzame materialen. Het biedt een ruime woonkamer opgesplitst in een eethoek en zithoek, een open en volledig ingerichte keuken en een zonneterras met een elektrisch rolluik. Een helder raampartij zorgt ervoor dat natuurlijk licht rijkelijk binnenvalt.

Het appartement heeft ook een moderne badkamer met ligbad en dubbele wastafel, evenals een bijkeuken met aansluitingen voor wasmachine en droger. De twee grote slaapkamers op de bovenste verdieping zijn uitgerust met veluxramen met zonwering en muggengaas, waarbij de masterbedroom zelfs een ingebouwde sauna heeft! Er is tevens een tweede badkamer met inloopdouche.

Met een zeer goede EPC (122kWh/m²) en conformiteit van de elektriciteit, alsmede een stijlvolle afwerking en een royale oppervlakte van 130m², is dit appartement echt pareltje. Let op: het appartement is geschikt voor maximaal drie bewoners (twee volwassenen en een kind).

Geïnteresseerd in dit trendy en energiezuinige duplexappartement? Neem dan snel contact op met ons via 09 310 77 07 of info@woonhoekvastgoed.be en wie weet wordt dit appartement wel uw nieuwe thuishaven. De gemeenschappelijke kosten bedragen 50 EUR per maand.

* * *

Blaasmolenstraat 2-0202 - 9160 Lokeren - Dit energiezuinig en recent appartement is residentieel gelegen in een woonwijk te Lokeren, nabij de E17 en op wandelafstand van winkels, scholen en openbaar vervoer.
Sport je graag? Dan is het nabijgelegen fitnesscomplex NRG een extra troef. Wandelliefhebbers kunnen terecht in de groene omgeving nabij het Molsbroek en Everslaarsbos.

Residentie 't Hof is rustig gelegen, waardoor het nodige wooncomfort garandeert kan worden. Er is gekozen om te bouwen met duurzame materialen en om energiezuinig te wonen.

Het duplex-appartement is beschikbaar vanaf 01/07/2024

Indeling:
Inkomhal: trap en lift
2deV: Je betreedt het appartement via de inkomhal met apart toilet. Het appartement bestaat verder uit een ruime woonkamer, opgesplitst in een eetplaats en zithoek, met een open en volledig ingerichte keuken. Het grote raampartij zorgt voor de optimale lichtinval. Op het zonneterras is het steeds fijn en gezellig vertoeven. Dit terras is voorzien van een elektrisch rolluik.
Daarnaast voorziet het appartement een moderne badkamer met ligbad en een dubbel lavabo in meubel. In de bergruimte is er aansluiting voor wasmachine en droogkast.
3deV: Nachthal, 2 grote slaapkamers met veluxramen voorzien van zonnewering en muggengaas. De masterbedroom is voorzien van een ingebouwde afgewerkte sauna. Verder is er nog een 2de badkamer voorzien met inloopdouche en lavabomeubel.

Gemeenschappelijke kosten: 50 EUR/maand.

Extra troeven:

- Rustige ligging in residentiële woonwijk
- Zeer goede EPC (122kWh/m²), conforme elektriciteit
- Design afgewerkt (zwarte schakelaars, zwarte elementen keuken,...)
- Ruime duplex (130m² bewoonbare oppervlakte)

NOTA: Het appartement is geschikt voor maximaal 3 personen (2 volwassenen en 1 kind)

Benieuwd in dit trendy, energiezuinig duplexappartement? Maak dan snel een afspraak op 09 310 77 07 of via info@woonhoekvastgoed.be en wie weet wordt dit appartement wel jouw nieuwe thuis.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 850
Kadastraal Inkomen
€ 852
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
2126 m2
Bewoonbare oppervlakte
130 m2
Referentie
-DJV235HZR06
Makelaar Code
VH24/011
EPC Waarde
122 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20170510-0001959529-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
12 Apr 2024
€850 / Woonhoek vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com