Home Te Huur Huis 9160 Lokeren
Gentse Steenweg 147
Kaart

Gentse Steenweg 147

9160 Lokeren Huis Te Huur
3 slaapkamers
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Ontdek deze charmante bungalow, perfect geoptimaliseerd voor zowel comfort als veelzijdigheid. Bij binnenkomst word je verwelkomd door een ruime inkomhal die je naar een knusse woonkamer met open haard leidt, dé plek bij uitstek voor ontspanning en gezellig samenzijn. De woning heeft drie slaapkamers ter beschikking, wat het ideaal maakt voor een gezin of als extra ruimte voor kantoorwerk of hobby's.

De badkamer is volledig uitgerust en voorziet zowel in een ligbad als een douche. Een royale zolderverdieping biedt verder nog extra opslagruimte. Niet te vergeten: de garage, perfect om je voertuigen veilig te parkeren of als surplus opslagruimte te gebruiken.

Eén van de pronkstukken van deze woning is ongetwijfeld de uitgestrekte tuin met tuinhuis, ideaal voor buitenactiviteiten en pure ontspanning. Deze woning is bovendien ook geschikt om een praktijk in uit te oefenen, wat het een zeer flexibele woonoptie maakt, aangepast aan diverse levensstijlen en behoeften.

Deze bungalow is direct beschikbaar voor verhuur tegen een huurprijs van €1600 per maand. Het energieprestatiecertificaat (EPC) heeft momenteel een C-label, maar kan verbeteren door eventuele renovaties.

Heb je interesse gekregen in deze unieke woon- en werkplek? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen. Deze bungalow kan binnenkort jouw nieuwe thuis worden.

* * *

Gentse Steenweg 147 - 9160 Lokeren - Deze bungalow biedt een comfortabele leefruimte, met een ruime inkomhal die leidt naar een gezellige living met een haard, perfect voor ontspanning en gezelligheid. De woning beschikt over drie slaapkamers, ideaal voor een gezin of om extra ruimte te hebben voor kantoor of hobby's. De badkamer is volledig uitgerust met zowel een ligbad als een douche.
Een grote zolderruimte biedt extra opslagmogelijkheden.

Een garage is ook beschikbaar voor het parkeren van voertuigen of extra opslag.
De woning heeft een ruime tuin met een tuinhuis, ideaal voor buitenactiviteiten en ontspanning.

Bovendien is de woning ook geschikt voor het uitoefenen van een praktijk, waardoor het een veelzijdige optie is voor verschillende levensstijlen en behoeften.

De bungalow is onmiddellijk beschikbaar voor verhuur.
De huurprijs bedraagt €1600 per maand.

Indien je interesse hebt in deze bungalow of graag een bezichtiging wilt regelen, neem dan gerust contact met ons op. Deze woning biedt een unieke combinatie van comfortabel wonen en werken, en kan binnenkort jouw nieuwe thuis zijn.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Referentie
C4AS3E15XROC
Makelaar Code
GeSt147
EPC Waarde
218 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20211118-0002494780-RES-1
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com