Kaart

Veldstraat 36

9990 Maldegem Huis Verhuurd
195 m² wonen
4 slaapkamers
€950

Op zoek naar een charmante vrijstaande woning middenin het groen? Wel, dan is deze parel in Maldegem een absolute must-see. De woning combineert comfort en duurzaamheid naadloos. Met 4 slaapkamers is er voldoende ruimte voor heel het gezin. Bonus: één van deze slaapkamers bevindt zich op het gelijkvloers en kan eventueel ook dienen als bureau. Om nog meer te charmeren, biedt de woning een garage voor extra opbergmogelijkheden.

Wanneer het weer het toelaat, kan je genieten van aangename temperaturen dankzij de aanwezige airco met warmtepomp. Het hele jaar door comfort verzekerd! Bovendien draagt deze woning bij aan je ecologische voetafdruk dankzij de zonnepanelen die zorgen voor een lagere energierekening.

Na een lange dag kun je heerlijk ontspannen in de rustgevende tuin, uitgerust met een tuinhuis en vijver. Een ware oase van rust. Op zoek naar een plek om tot rust te komen in een groene omgeving? Deze woning biedt het allemaal. Maak snel een afspraak voor een bezichtiging en laat je charmeren door deze prachtige woning.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Veldstraat 36 - 9990 Maldegem - Deze charmante vrijstaande woning, rustig gelegen in een groene omgeving in Maldegem, biedt de perfecte combinatie van comfort en duurzaamheid.
Met maar liefst 4 slaapkamers (1 slaapkamer op het gelijkvloers die eventueel ook kan dienen als bureau) is er voldoende ruimte voor het hele gezin. De aanwezige garage zorgt voor extra gemak en opslagruimte.
De woning wordt verwarmd via airco met een warmtepomp. Hierdoor geniet je van een aangename temperatuur het hele jaar door.
Bovendien zijn er ook zonnepanelen aanwezig, wat zorgt voor een lagere energiekost en een duurzamer huishouden.
De tuin is een oase van rust, compleet met een tuinhuis en vijver waar u heerlijk kunt ontspannen na een lange dag.
Ben je op zoek naar een woning waar je tot rust kunt komen in het groen? Dan is deze woning de perfecte woning voor jou en je gezin.
Maak snel een afspraak voor een bezichtiging en ontdek zelf de charme van deze woning.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 950
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
195 m2
Referentie
W5NNDVI5VQHG
Makelaar Code
MAL2024010
EPC Waarde
195 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20240317-0003179158-RES-1
Prijs Geschiedenis
21 Mar 2024
€950 / Immo Francois
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com