Kaart

Jan Odeurslaan 12

3870 Mechelen-Bovelingen Huis Te Huur
212 m² wonen
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Deze zeer ruime en moderne vrijstaande woning met vier slaapkamers en een onderhoudsvriendelijke tuin vind je in Mechelen-Bovenlingen, een deelgemeente van Heers. De rustige ligging in een nieuwe verkaveling aan de Jan Odeurslaan combineert vlot bereikbaarheid naar omliggende steden en de autosnelweg (E40).

De woonruimte telt maar liefst 212m² en is uitgerust met hedendaagse gemakken zoals zonnepanelen, een warmtepomp en vloerverwarming. De voordeur, gelegen aan de zijkant, brengt je bij een praktische indeling met inkomhal, vestiaire en gastentoilet.

Een dubbele glazen deur scheidt deze ruimte van de leefruimte met open keuken, waar grote ramen voor een open en rustgevend uitzicht zorgen. De keuken heeft alle comfort, inclusief een vitro keramisch kookvuur, vaatwasmachine, oven, microgolf, koelkast, diepvries en waskeuken.

Naast deze ruimtes biedt de inkomhal toegang tot nog twee andere kamers - de eerste slaapkamer of werkkamer en de garage. Deze laatste bevat ook een aparte douchekamer en een automatische sectionaal poort.

Op de bovenverdieping bevinden zich nog drie slaapkamers (allen met tv-aansluiting), een apart toilet en een badkamer met dubbele wastafel, ligbad en tal van opbergkastjes. Een extra voordeel is de volledige onderkeldering van de woning.

Buiten geniet je van een gezellig terras met zonneluifel, een grasperk met kunstgras en een tweede garage met automatische sectionaal poort.

Geïnteresseerd? Neem gerust contact op via 011/74.30.60. of info@immohaven.be.

In kort:
- Huurprijs: €1.150
- Huurwaarborg: €3.450
- Kosten voor plaatsbeschrijving: €500

* * *

Jan Odeurslaan 12 - 3870 Mechelen-Bovelingen - ZEER RUIME EN HEDENDAAGSE OB MET 4 SLKS EN ONDERHOUDSVRIENDELIJKE TUIN

Deze prachtige, hedendaagse woning is gelegen in Mechelen-Bovenlingen, een deelgemeente van Heers. Hier vinden we op een nieuwe verkaveling de Jan Odeurslaan terug. Het is er zeer rustig wonen, maar dit doet zeker geen afbreuk aan de vlotte bereikbaarheid naar de omliggende steden en de autosnelweg (E40).

Als nieuwe bewoner beschikt u hier over een ruime open bebouwing met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 212m². Bovendien is het pand voorzien van hedendaags comfort zoals zonnepanelen, warmtepomp, vloerverwarming,...

Om de woning te betreden nemen we de voordeur, dewelke aan de zijkant gelegen is. Bij het binnenkomen ontdekken we meteen de praktische indeling.
In de inkomhal is er is een vestiaire ruimte voorzien en een apart gastentoilet.
Via de dubbele glazen deur komen we in de leefruimte met open keuken terecht, waar we meteen ontdekken dat de vele raampartijen zorgen voor een open en rustgevend gevoel door het zicht op de achterliggende natuur. De gezellige open keuken is voorzien van alle comfort en biedt een vitro keramisch kookvuur, vaatwasmachine, oven, microgolfoven, koelkast, diepvries en waseiland.
Verder komen we in de berging terecht, hier bevinden zich alle voorzieningen voor het plaatsen van wasmachine en droogkast. Ook de ingebouwde kasten bieden extra bergruimte.
De inkomhal geeft ons nog toegang tot nog 2 andere ruimtes, waaronder de eerste slaapkamer of bureelruimte en de garage met een geautomatiseerde sectionaal poort. In de garage vinden we ook nog een aparte doucheruimte.

Met de trap begeven we ons naar de bovenverdieping waar de nachthal ons toegang verleent tot de 3 slaapkamers (allen voorzien van tv aansluiting), een apart toilet en een badkamer dewelke voorzien is van een lavabomeubel met dubbele wasbak, een ligbad en een tal van opbergkastjes.

Een extra troef is dat de woning volledig onderkelderd is, ideaal voor het maken van een hobbyruimte of voor opslag.

Buiten aan de woning treffen we een uitermate gezellig terras met zonneluifel, een grasperk met kunstgras en een tweede garage met een geautomatiseerde sectionaal poort aan.

Hebben wij uw interesse gewekt? Aarzel dan niet en kom een kijkje nemen! Tel. 011/74.30.60. of info@immohaven.be

Kort samengevat:
- Huurprijs: €1.150
-Huurwaarborg: €3.450
- Deelname plaatsbeschrijving: €500

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2013
Bewoonbare oppervlakte
212 m2
Referentie
3BQ7-NXRFBAV
Makelaar Code
9605
EPC Waarde
85.55 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
73022-G-2012/00066/EP12655/A001/D01/SD001
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com