Home Te Huur Huis 2800 Mechelen
Frederik de Merodestraat 11
Kaart

Frederik de Merodestraat 11

2800 Mechelen Huis Te Huur
3 slaapkamers

Ontdek de charme van deze prachtige woning, gelegen in het hart van Mechelen. Dankzij de autoluwe straat geniet u van een veilige woonomgeving. Het huis betovert met hoge plafonds en een charmante indeling die een unieke woonervaring biedt.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een inkom/trappenhal die leidt naar de woonkamer en de volledig uitgeruste keuken. Een terras met ruime berging en een kelder zijn ook aanwezig voor extra opslagruimte. De woning beschikt over drie slaapkamers die ook als bureel of hobbykamer kunnen dienen. Eén van deze kamers heeft een aansluitende dressing en een terras met een adembenemend uitzicht. Een badkamer met ligbad en douche, evenals een apart gastentoilet, maken de indeling compleet.

De woning is ideaal gelegen in het bruisende Mechelen, dicht bij culturele activiteiten, winkels, scholen, de Grote Markt en openbaar vervoer voor gemakkelijke bereikbaarheid. Parkeren is mogelijk in de nabije omgeving en de stad Mechelen voorziet een parkeerkaart voor zijn inwoners.

Mis deze unieke kans niet! Neem vandaag nog contact met ons op via info@immovos.be of bel naar 0492 63 58 05 voor meer informatie en een bezichtiging.

* * *

Frederik de Merodestraat 11 - 2800 Mechelen - Ontdek deze prachtige woning in het hartje van Mechelen. De straat is autoluw waardoor een veilige woonomgeving is gecreëerd.Met zijn hoge plafonds en charmante indeling biedt dit huis een ongeëvenaarde woonervaring.Indeling:Inkom/trappenhalWoonkamerVolledig geïnstalleerde keukenTerras met ruime bergingKelder3 slaapkamers ook bruikbaar als bureel/hobbykamer waarvan 1 met aansluitend dressing en terras met prachtig uitzicht.Badkamer met ligbad en doucheApart gastentoilet.Gelegen in het levendige Mechelen met al zijn culturele activiteiten, dicht bij winkels, scholen, Grote markt en openbaar vervoer voor een vlotte bereikbaarheid.Parkeren is mogelijk in de nabije omgeving, de stad Mechelen voorziet een parkeerkaart voor zijn inwoners.Mis deze kans niet! Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een bezichtiging via info@immovos.be of  0492 63 58 05.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.435
Algemeen
Type
Huis
Referentie
PICSMJF8L1WI
Makelaar Code
3864
EPC Waarde
143 kWh/m2
EPC Label
B
Prijs Geschiedenis
18 Mar 2024
€1.435 / Immovos
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com