Kaart

Bruul 85-101

2800 Mechelen Huis Verhuurd
1 slaapkamers
€775

Ontdek dit gezellige appartement op de eerste verdieping, perfect gelegen in het midden van de winkelstraat. Met zijn enkele slaapkamer, comfortabele woonkamer, functionele keuken en badkamer, is het een ideaal startersappartement voor diegenen die houden van authentieke details en de levendige sfeer van een bruisend stadscentrum.

Het hoogtepunt van dit appartement is ongetwijfeld het terras, bereikbaar via de keuken, waar u kunt ontspannen te midden van de stadsdrukte.

Dit prachtig gelegen appartement wordt beschikbaar vanaf 1 juni 2024. Houd er rekening mee dat er een maandelijkse provisie van 80 euro voor gemeenschappelijke kosten van toepassing is. Als je van het stadsleven houdt, is dit knusse appartement midden in de winkelstraat een must-see!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Bruul 85-101 - 2800 Mechelen - Dit knus appartement op de eerste verdieping bevindt zich in het midden van de winkelstraat en beschikt over 1 slaapkamer,  woonkamer, badkamer en keuken met toegang tot het terras. Dit startersappartement is ideaal voor liefhebbers van authentieke elementen en de gezellige drukte van het bruisende centrum.
Beschikbaar vanaf 1/06/2024
Provisie gemeenschappelijke kosten: € 80 per maand

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 775
Algemeen
Type
Huis
Referentie
KM347ICKY91T
Prijs Geschiedenis
20 Mar 2024
€775 / Malines Group
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com