Home Verhuurd Huis 2800 Mechelen
Sint-Amandusstraat 9
Kaart

Sint-Amandusstraat 9

2800 Mechelen Huis Verhuurd
120 m² wonen
110 m² perceel
4 slaapkamers
Prijs op aanvraag

Ontdek deze luxueuze nieuwbouwwoning in het hart van Heffen, op slechts enkele stappen verwijderd van de idyllische dijk. Deze energiezuinige BEN-woning (E-peil 10) is uitgerust met een warmtepomp en zonnepanelen, en straalt duurzaamheid en kwaliteit uit.

Bij het betreden van de woning via de gastvrije inkomhal, treft u een gastentoilet en een ruime vestiaireruimte. De overvloed aan natuurlijk daglicht dat door de open leefruimte stroomt, creëert een sfeer van ruimte en vrijheid. De woon- en eetkamer sluiten naadloos aan op de volledig uitgeruste keuken, waardoor u maximaal kunt genieten van de beschikbare ruimte. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de voortuin, de perfecte plek om te ontspannen.

De eerste verdieping herbergt de masterbedroom en twee extra slaapkamers. De ruime badkamer is uitgerust met een douche en wastafel, daarnaast is er nog een afzonderlijk toilet. De tweede verdieping biedt een vierde slaapkamer van 20m², die ook kan dienen als kantoor, hobbyruimte of speelhoek.

Deze woning is perfect voor zij die op zoek zijn naar privacy en rust, zonder in te boeten op moderne, ecologische faciliteiten. Naast de voordeur vindt u een patiotuin die ideaal is voor het stallen van uw fietsen. Bijkomend kunt u voor €50 per maand een extra tuinzone van 300m² huren.

De afwerking van de woning wordt momenteel voltooid en zal beschikbaar zijn vanaf 1 april 2024.

De ligging van deze woning is werkelijk fantastisch, in het bruisende Heffen, vlakbij Mechelen en dichtbij belangrijke verkeersaders zoals de E19. Openbaar vervoer, kinderopvang, scholen, winkels, supermarkten en recreatiemogelijkheden bevinden zich allemaal op loopafstand. Dit maakt het de perfecte locatie voor uw nieuwe thuis.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Sint-Amandusstraat 9 - 2800 Mechelen - Deze luxueuze moderne nieuwbouwwoning bevindt zich in het centrum van Heffen, op wandelafstand van de dijk. De woning is volledig nieuw gebouwd met het oog op een kwalitatief en duurzaam karakter. Het betreft een BEN woning (E-peil 10) die voorzien is van warmtepomp en zonnepanelen.

Indeling:

Via de inkomhal, met afzonderlijk gastentoilet en ruimte voor vestiaire, betreedt u deze mooie woning. Wat meteen opvalt is de aanwezigheid van zeer veel natuurlijk daglicht die in de ruimte binnen valt. De leef- en eetruimte zijn samen met de keuken volledig open gehouden zodat u een maximaal belevingsgevoel heeft van de ruimtes. Via de leefruimte kan u naar de mooie voortuin waar u zich rustig kan ontspannen. De keuken is voorzien van tal van kastruimte alsook uitgerust met alle apparatuur die u nodig heeft. Verder is er op deze verdieping nog een grote bergruimte voorzien.

Met de trap kan u verder naar de eerste verdieping. Hier bevinden zich de masterbedroom en twee slaapkamers. De ruime badkamer is voorzien van douche en lavabo. Verder is er nog een afzonderlijk toilet. Op de tweede verdieping kan u nog een vierde slaapkamer van 20m² vinden die tevens kan worden ingericht als bureau, hobbyruimte, speelhoek,... .

Deze woning is ideaal voor mensen die van rust en privacy houden en niet wensen in te boeten op moderne ecologische technieken.

Naast de voordeur bevindt er zich een patiotuin die ideaal is voor fietsenstalling. Indien u de tuin wenst uit te breiden kan u 300m² tuinzone bij huren aan 50 euro per maand.

Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de afwerking. Het pand is beschikbaar vanaf 01/04/2024.



Ligging:

Gesitueerd in een bruisende omgeving aan het water en op een boogscheut van Mechelen. Dicht tegen belangrijke invalswegen zoals de E19. Openbaar vervoer op wandelafstand. Deze buurt heeft een waaier aan voorzieningen, zoals kinderopvang, scholen, winkels, supermarkten, speel-, sport- en recreatiefaciliteiten.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2024
Grond oppervlakte
110 m2
Bewoonbare oppervlakte
120 m2
Referentie
E0XAGOOQJMHZ
Makelaar Code
839521
EPC Waarde
10 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
BEN - voorcalculatie nieuwbouw
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Nog niet aangevraagd
Dagvaarding uitgebracht
Nog niet aangevraagd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nog niet aangevraagd
Verkavelingsvergunning
Nog niet aangevraagd
Bestemming
/
Overstromingsgebied
/
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com