Home Te Huur Huis 2800 Mechelen
Dobbelhuizen 10



immo Kaart

Dobbelhuizen 10, 2800 Mechelen

Huis Te Huur in Mechelen
2 slaapkamers

Dobbelhuizen 10 - 2800 Mechelen - EPC-attest na renovatie in opmaak!
Deze prachtig gerenoveerde stadswoning met twee slaapkamers, gelegen aan de pittoreske rivier de Dijle in Mechelen, biedt een perfecte mix van historische charme en modern comfort. De woning heeft een uitstekende locatie en is zorgvuldig verbouwd met aandacht voor detail en kwaliteit, waardoor het een ideale keuze is voor wie op zoek is naar een stijlvolle en functionele leefruimte.
Bij de renovatie werd elke ruimte optimaal benut, de inkom is ingericht als bureauruimte voorzien van ingebouwde kasten. De moderne keuken is uitgerust met hoogwaardige apparatuur, strak werkblad en voldoende opbergruimte, ideaal voor zowel dagelijkse maaltijden als voor het entertainen van gasten.
Naast de keuken bevindt zich de eetplaats dewelke uitkijkt op de stadstuin. Op de eerste verdieping bevinden zich de leefruimte en de badkamer. Deze is uitgerust met moderne sanitaire voorzieningen, waaronder een ruime inloopdouche en een stijlvolle wastafel. Het interieur combineert tijdloze materialen wat bijdraagt aan het algemene gevoel van kwaliteit en luxe.
Op de bovenste verdieping bevinden zich 2 slaapkamers waarvan 1 met terras.
Deze volledig gemeubelde stadswoning is niet alleen mooi, maar ook praktisch, met geavanceerde isolatie en verwarmingssystemen, wat zorgt voor een energiezuinige woning. De locatie in het hart van Mechelen, dicht bij winkels, scholen, culturele attracties en openbaar vervoer, maakt dit huis een zeer begeerlijke plek om te wonen.
Onmiddellijk beschikbaar.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.400
Algemeen
Type
Huis
Referentie
CIDELKUD0FJS
Prijs Geschiedenis
08 May 2024
€1.400 / Malines Group
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com