Home Verhuurd Huis 9310 Meldert
Nedermolenstraat 73
Kaart

Nedermolenstraat 73

9310 Meldert Huis Verhuurd
€1.200

Nedermolenstraat 73 - 9310 Meldert - Deze volledig gerenoveerde woning met zicht op achterliggend groen is gelegen te Meldert. Deze open bebouwing is gelegen nabij diverse winkels en scholen en kent bovendien een vlotte verbinding richting centrum Aalst of autostrade. 
De woning beschikt op de gelijkvloerse verdieping over een inkomhal met gastentoilet. Via de inkomhal bereikt men de ruime leefruimte met open geïnstalleerde keuken. De keuken werd voorzien van alle comfort. 
De grote raampartijen in de leefruimte en de keuken zorgen niet alleen voor een enorme lichtinval maar geven tevens ook rechtstreeks uitzicht op de achterliggende tuin. 

Verder werd de woning voorzien van twee ruime slaapkamers en een derde kinderkamer. De badkamer werd uitgerust met inloopdouche en enkele wastafel. 
De ruime en ingerichte kelder (met rechtstreekste toegang naar de tuin en garage) kan dienstdoen als polyvalente ruimte of kantoor. Bovendien beschikt de kelderverdieping over een extra doucheruimte en ruime bergplaats. 

De volledig omheinde en zuidwest gerichte tuin maakt het mogelijk volop van het buitenleven te genieten, met zicht op achterliggend groen. 
Dankzij de oprijlaan en garage biedt de woning tevens plaats aan meerdere wagens. Tot slot is de woning ook voorzien van een Verisure alarmsysteem waarvoor elke maand een bijdrage gevraagd wordt.
Deze instapklare en moderne woning werd voorzien van kwalitatieve raamdecoratie, verduistering, verlichtingsarmaturen en alarm. Ideaal voor wie op zoek is naar een moderne, kwalitatieve en instapklare woonst in een groene setting. Huurprijs: 1200 EUR/ maand.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 1.200
Algemeen
Type
Huis
Referentie
Z5GY5TL02QUC
Makelaar Code
5942261
EPC Waarde
295 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20231211-0003065875-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
05 Apr 2024
€1.200 / Verrassend Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com